Uspořádání vašeho domova napoví, jestli jste připraveni na dlouhodobý vztah

Vztah ano, či snad ne? Váháte, jestli je vhodná chvíle zavázat se k něčemu dlouhodobějšímu? Mincí si neházejte, to nemá smysl, spíš se rozhlédněte okolo sebe. Odpověď dostanete během pár okamžiků.

Již delší dobu žijete sami nebo se s někým scházíte, ale nevíte, jestli je zrovna tahle náruč ta pravá? Pokud tápete, zda pokročit dál, ujasněte si pár věcí. K tomu vám pomohou vzkazy podvědomí. Které signály prozrazují, že chcete být sami bez ohledu na okolnosti?

Ložnici uzpůsobujete pouze sobě

Jeden noční stolek, žádný polštář navíc, povlečení pouze pro vlastní potřebu. Že byste nechtěli, aby vedle vás někdo usínal? S námluvami opravdu radši počkejte a získejte nějaký ten čas navíc, než se rozhodnete spojit svůj život s další osobou. Teď by to mohlo znamenat akorát potíže.

Není si kam sednout – ve dvou

Psychologové upozorňují, že mezi signály nepřipravenosti na vztah patří i jiné vybavení bytu. Držák pouze na jeden kartáček a co hůř, single křesla v obýváku. Jsou sice měkká, pohodlná a hezká, ale pouze po jednoho. Lákavý gauč pro dva určený pro lenošení a odpočinek? Jestli schází, tak už na svoji otázku máte odpověď.

Skříně praskají ve švech

Desatery šaty, osmery boty, hodně věcí a málo místa. Zastavěné skříně a botníky neznamenají jen to, že máte co na sebe, ale pokud je vaše skříň přeplněná, kde by se v ní našlo místo pro věci někoho druhého? Stejně jako vaše knihovna je i váš život plný vlastních zálib a koníčků. Ne, teď na vztah není prostor.

Máte plné sedadlo spolujezdce

Kelímek od cappuccina, dvě kabelky, papírek sem, papírek tam. Máte v autě nepořádek a většinu toho „schytalo“ místo spolujezdce? Jelikož jste neúmyslně zastavěli oblast, která by v případě vztahu byla obsazená, berte to jako znamení, že na vážný vztah to právě teď nevypadá.

Chybí vám klíče

Klíče od vašeho bytu máte pouze vy. Druhé se někde ztratily, neexistují nebo o nich nic nevíte. Už dlouho si říkáte, že jedny necháte přidělat aspoň matce, která v době dovolených přijde zalévat květiny? Fajn, už jen myšlenka na to, že druhá osoba bude vlastnit něco tak osobního, znamená posun. V opačném případě jste vůči vstřícným gestům zablokovaní jako bankovní konto po zásahu exekutora.

A co až uznáte za vhodné, že je čas usadit se? Vykliďte skříně, vyhoďte staré noviny ze sedadla spolujezdce, obstarejte velký gauč a ložnici udělejte ložnicí – ne skladištěm nepotřebných věcí nebo prostorem připomínajícím samotku. Tyto signály k vám přitáhnou nový vztah a lásku.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00
20 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat