Nápady na jarní rande. Vyrazte na koloběžky nebo na piknik

10.04.2017 | Vztahy

Konečně jsme se dočkali jara! Tohle období lásce rozhodně přeje, a navíc nám umožňuje vyměnit kavárny a restaurace za další romantická místa pro společné schůzky! Kam na jaře se svým drahým či svou drahou vyrazit?

Určitě neuděláte chybu, pokud…

…vyrazíte na kola či koloběžky.

Nejste zrovna cyklističtí nadšence a kolo nemáte ve své výbavě? Nevadí! Prostě si nějaké půjčte a vyrazte na výlet. Cyklostezek je všude spousta, mnoho z nich nabízí i velmi snadný terén a přírodní krásy, které byste pěšky nepoznali.

To samé platí i pro koloběžky – dají se půjčit a užijete si na nich spoustu zábavy. Po zimě protáhnete tělo, a navíc se po vás jistě nebudou vyžadovat žádné velké sportovní výkony.

…navštívíte místní muzeum.

A teď nemáme na mysli velká muzea či výstavní síně. Kdepak! Co takhle vyrazit do nějakého malého muzea zaměřeného na zvyky daného kraje, na osobnost, jež se narodila ve vedlejší vesnici, na život našich předků… Nemyslete, že vám takové malé muzeum nic nedá. Budete překvapeni, kolik se toho dozvíte o místě, kde žijete, a o lidech kolem sebe.

…vyrazíte na výlet.

Ráno pěkně sbalte do batůžku svačinu, pití, náhradní ponožky a mikinu a pusťte se do objevování přírodních krás. I kdybyste měli vyjít jen do lesa za barákem nebo jet vlakem přes půl republiky do hor, které chcete prozkoumat, stojí to za to. Zapomeňte na chvíli na navigace a podobné moderní výdobytky a zkuste se spolehnout na staré dobré turistické značky. Uvidíte, kolik zábavy si užijete!

…ochutnáte poklady ze sklípku.

Jste milovníky dobrého vína? A co takhle zkusit jej okoštovat přímo „u zdroje“? Najděte příhodný sklípek a zamluvte si ochutnávku. Krásná příroda, dobrý mok… Co víc si přát? Jen počítejte s tím, že auto je v takovém případě zcela mimo hru!

…uspořádáte romantický piknik.

Jakmile to počasí dovolí, sbalte deku, piknikový koš, něco dobrého na zub domácí výroby, příjemné pití a uspořádejte piknik pro dva! Krmit se v trávě, poslouchat ptačí zpěv, vyhřívat se v jarních slunečních paprscích. Tomu se říká ztělesnění romantiky, kterou můžete zažít nejlíp právě na jaře.

…navštívíte festival.

S jarem začínají i nejrůznější festivaly. Nejen ty hudební, ale i divadelní, sousedské, food festivaly… Určitě se nějaký koná i ve vašem městě nebo v blízkosti vašeho bydliště. Stačí se porozhlédnout na internetu a pak už jen vybírat, na který vyrazíte. Určitě najdete takový, který nadchne vás oba!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat