Jak poznat, jestli vás má rád

03.05.2017 | Vztahy

Otrhávat okvětní lístky na prvních jarních rostlinkách ve snaze zjistit, zda je do vás partner opravdu zamilovaný, je trochu škoda. Nejenže si ty květiny takový osud nezaslouží, ale hlavně – odpověď musíte hledat úplně někde jinde!

Jak poznat, že je do vás někdo zamilovaný až po uši? Často si stačí všímat úplných maličkostí!

Komplimenty

Většina mužů si nevšimne, že máte nový účes nebo nové šaty. Ovšem ti čerstvě zamilovaní ano! A neváhají vám říci, jak moc vám to sluší. Ovšem takový kompliment slyšíte i tehdy, když na sobě žádnou novinku nemáte. Pro člověka, který vás miluje, jste krásná pořád. A tak lichotky o tom, jak vám to sluší, nejsou ničím vzácným.

Ruce a nohy

Pokud se bavíte s mužem, který „v tom pěkně lítá“, všimněte si jeho postoje. Kam směřují jeho ruce a špičky nohou? S největší pravděpodobností přímo k vám. To značí náklonost a otevřenost. Žádný kontrolovaný postoj, ale pohodu a spontaneitu, která se u lidí, kteří k druhému zaujímají spíše rezervovaný postoj, příliš nevyskytuje.

Oční kontakt

Rčení, že oko je oknem do duše, tady platí se vším všudy. Zamilovaný člověk neuhýbá pohledem, dívá se vám zpříma do očí, jako by vám chtěl dát možnost nahlédnout až na dno svých myšlenek a citů. Nepřetvařuje se a nic neskrývá.

Nervozita

Neposednost, nervózní smích, zpocené dlaně… Že vám to něco připomíná, protože takhle nějak reagujete na „objekt zájmu“ vy? Pak vězte, že muži to mají vlastně stejně! Také oni se ve snaze, aby před milovanou osobou něco nepokazili, nedokáží zbavit nervozity.

Škádlení

Vtípky, vzájemné dobírání, škádlení… Tento způsob flirtování je vlastní mnoha mužům – především těm, kteří o s vámi myslí opravdu vážně. Humor je skvělým způsobem, jak prolomit ledy a získat si něčí náklonnost. A také jasným znamením, že ve vzduchu je láska!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
139 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat