7 nejkrásnějších „poprvé“ v novém vztahu

21.03.2017 | Vztahy

Když jsme čerstvě zamilovaní, zdá se nám krásné úplně všechno. Ale přesto zažijeme několik situací, kdy se s námi zatočí celý svět, máme pocit, že dokážeme všechno, co si zamaneme, a že jsme nejšťastnější lidé pod sluncem. Které to jsou?

Tak například, když muž či žena vašich snů poprvé…

…vám napíše SMS zprávu.

Máte za sebou schůzku a doufáte i v druhé rande – a najednou se ozve známý zvuk mobilu. Je to on/ona, nebo není? V žaludku pocítíte jemné lechtání, chvějí se vám ruce a v srdci máte velkou naději. V okamžiku, když zjistíte, že odesílatelem je skutečně pan božský/slečna  dokonalá, prožíváte chvíli čiré radosti.

…zavolá.

Konverzace prostřednictvím SMS zpráv má sice svoje kouzlo, ale ten okamžik, kdy se rozezvoní telefon a vy na druhém konci poprvé uslyšíte hlas svého milého/své milé, to je okamžik, který vás vynese až do oblak. Láska je zkrátka kouzelnice.

…zazvoní u vašich dveří.

Zvuk zvonku, poslední pohled po bytě, zda je vše připraveno k večeř ve dvou, rychlý pohled do zrcadla, jestli vypadáte podle svých představ, a už otevíráte dveře. Za nimi, jak moc dobře víte, je muž či žena vašich snů. A to je naprosto úžasný pocit!

…vás chytne za ruku.

Romantická procházka je v okamžiku, kdy vás váš milý/vaše milá poprvé vezme za ruku, najednou povýšena na dokonalý zážitek. Kdo by si všímal krás města či přírody, když si může užívat toho něžného, ale i velmi vzrušujícího doteku! Všichni vidí, že k sobě patříte, a vám je krásně na světě!

…vás políbí.

První opravdový polibek (tedy ten z lásky, na ústa, nikoli cudný na rozloučenou po první schůzce) je vždycky velká událost. Kdy k němu dojde? Jak se vám bude líbit? I ono napětí před polibkem má svoje kouzlo. Ale to chvění, které ucítíme, když se naše rty poprvé setkají, tomu se nic nevyrovná.

…se s vámi poprvé pomiluje.

Není třeba si nalhávat, první sex mezi partnery nemusí být vždy jako z románů červené knihovny, občas je trochu rozpačitý a ne vždy se vše povede tak, jak bychom si představovali. Ale i tak je ono „poprvé“ zážitkem, který si budeme dlouho pamatovat. Prvně jsme si opravdu fyzicky blízcí a sdílíme spolu tělesnou intimitu.

…vás po milování drží v náruči.

A když už jsme u intimity – oné blízkosti, kterou pocítíte, když vás váš partner/partnerka poprvé drží po milování, šeptáte si zamilovaná slůvka a je vám prostě nádherně, té se máloco vyrovná!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat