Vztahy, kterými si projde každá žena

26.06.2017 | Vztahy

Zatímco některým ženám se povede „zakotvit“ v náručí toho pravého, spousta z nás ostatních projde několika vztahy, než se „usadí“. Patříte k nim i vy? Pak se nejspíš v následujících řádcích poznáte.

S těmito vztahy totiž máme velmi často své zkušenosti!

Jsi strašně milý, ale…

Jedna z nejsložitějších situací, do kterých se ve vztazích můžete dostat. Máte po svém boku milého, pozorného, chytrého, pohledného muže, kterého vám každá kamarádka závidí a který vás bezmezně miluje, všichni se rozplývají, jak vám to spolu sluší a že jste si nemohla najít nikoho lepšího… Jenže i když nevíte, čím to je, prostě tam někde uvnitř cítíte, že to není ono. Že mezi vámi chybí něco, co se slovy těžko popisuje. Hrozíte se toho, že byste se k onomu muži „uvázala“ navěky, ale když máte říct důvod, nemůžete na nic konkrétního přijít. A tak je na řadě bolestný rozchod. Pro vás bolestný, protože někomu zlomíte srdce, pro něj bolestný, protože vlastně ani neví, proč se tak stalo…

Ach, ty návraty

Máte ho po krk, rozhodnete se vztah ukončit a jít dál. Případně mu přijdete na nevěru nebo vám váš milý jednoho dne sdělí, že se asi zamiloval do jiné. Zní to povědomě? Prakticky každá si tím projdeme. Ovšem spousta z nás za pár týdnů či měsíců přijme kajícího se bývalého zpět, protože jsme ho stejně tak nějak nikdy nepřestaly milovat. V takových vztazích je to tak 50 na 50. Buď navážete na předchozí vztah a mnohdy ho i zlepšíte, nebo po dalších pár týdnech zjistíte, že vaše rozhodnutí rozejít se bylo vlastně správné.

Pan nedostupný

Láska občas vůbec nespolupracuje – a tak se stane, že se bezhlavě zamilujeme do muže, kterého prostě nemůžeme mít. Ženatý kolega, manžel nejlepší kamarádky… Zlomené srdce je předem zaručeno, a tak i když se vlastně nejedná o vztah jako takový, docela dlouho trvá, než se ze své zamilovanosti vyléčíme a zahojí se nám všechny rány.

Kamarád taky rád

Jste už nějakou dobu single, váš známý taky, tak proč si občas neužít ve dvou? Bez závazků, čistě pro zábavu. Moc dobře víte, že se nejedná o muže vašeho života (a on to snad ví také. Občas se ovšem mohou vyskytnout potíže v případě, že chcete tento „vztah“ ukončit. To když pro jednoho z vás začne být něčím víc než jen spojenectvím pro příjemné chvilky. Mimochodem, i kamarádi, co spolu spí, se občas promění v partnery na celý život!

Na jediný večer

Na seznamce objevíte milého muže, kamarádka se rozhodne seznámit vás se svým nezadaným kolegou, který „je přesně pro vás“… Zkrátka vyrazíte na první rande. Mnohdy bývá i poslední, i když jste do něj vkládala tolik nadějí. Nemůže to přece vyjít hned napoprvé (napodruhé, napotřetí…)! Ale i tak prožijete (většinou) hezký večer v milé společnosti. Kdoví, třeba to příští rande s nějakým jiným mužem bude začátkem krásného vztahu. Hlavně se nevzdávat!

Tajemný cizinec

Tak dobře, nejedná se o vztah jako takový, ale malý románek s mužem, kterého vlastně ani moc neznáme, může být hodně příjemná záležitost. A tak není divu, že se občas necháme zlákat. I kdyby to měla být zkušenost na jedinou noc, pokud jste si ji užila, není čeho litovat!

Pan Božský

Nelze jinak, než skončit vztahem, který přebije všechny předchozí a stane se tím pravým. Už takový prožíváte? Pak gratulujeme? Ještě jste neměla to štěstí? Pak hledejte dál! Však on pan Božský čeká i na vás!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Tacos s lososem

(2 hlasů)

Boloňské špagety

(2 hlasů)

Rizoto

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

78 Příspěvků
Poslední příspěvek 18:23
11 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:34

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat