Komentáře k článku

snegurka 03.07.2017

Něco na tom bude.

ovace 30.06.2017

opravdu?

glady 29.06.2017

partneři se navzájem určitě ovlivňují

vivi11 29.06.2017

je to možné

helus 29.06.2017

S manželem máme na sebe pozitivní vliv.

Milena 28.06.2017

Já to vidím okolo sebe naopak, ta co manžela nemá, a děcka už jsou z domu, si žije super, v klidu, v pohodě, věčný úsměv na tváři.Ona totiž nemusí se o nikoho starat, nemusí vařit, nemusí poslouchat nějaké věčné připomínky, prostě dělá si co chce, a i když nemá peníze, což by ve dvou měla, většinou. Za tu pohodu to totiž stojí, a proto jsou zdravější, většinou totiž zůstávají samy jako starší nebo staré - vdovy. I když ty vdané někdy říkají opak, ale j to z neznalosti - nevyzkoušely, nevědí.

Luděk Vynikal Milena 28.06.2017

Jestli to chápu, tak chlap je dobrý na oplodnění a výchovu dětí a když potomci vylítnou z hnízda, je čas se rozejít a každý jít svou cestou. Jenže ono všeho dočasu. Byly chvíle, kdy pomáhala manželka mně a dnes, ve stáří je manželka ráda za mou pomoc. Zvostat sám bývá někdy svízelné a to nemluvím o krásném společném soužití. Až jeden zestárne, tak to pozná. Hlavně nebýt sobec.

Helena Milena 29.06.2017

souhlas naprostý, z těch co znám a zůstaly samy, by žádná už do chomoutu nelezla, to nejsou staré 40 a méně, ale jsou takto spokojené.

deeana 28.06.2017

Něco na tom bude.

konatovka 28.06.2017

Manžel je celá léta našeho manželství štíhlý, má sportovní postavu, ale já se snažím být štíhlá i přes veškerá zdravotní úskalí (operace štítné žlázy a jedny kapky), což mi sdělila lékařka při preventivní prohlídce, že to moji váhu ovlivňuje, já se s tím dokáži poprat díky zdravé stravě a sportování.*1*

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat