Komentáře k článku

deeana 17.08.2017

Říká se, že ideální jsou vrstevníci, ale myslím, že to nehraje roli a záleží na povaze a chuti se domluvit.

snegurka 09.08.2017

Ani nevím.

Siraellen 07.08.2017

nemyslím si

helus 07.08.2017

Dnes se na věk nehledí.

Jíťule 07.08.2017

Zas až tolik na věku nezáleží. Sestra je s manželem od sebe 17 let a jsou spolu už 20 let...:-)

Hanyna 07.08.2017

My jsme s manželem od sebe šest let. Vše je v pořádku, ale jak se píše v článku, měli bychom (a chtěli bychom) si najít víc volného času pro sebe. Bohužel teď s dětmi to jaksi nejde, nemáme hlídání...:-/

nea 07.08.2017

Velký věkový rozdíl se může projevit až daleko později při vztahu. Pak se ukážou všechny nevýhody.

vivi11 07.08.2017

nemám ráda ve vztahu velký věkový rozdíl

glady 07.08.2017

velký věkový rozdíl vztahu určitě škodí

Monalisa 06.08.2017

Dnešní doba podporuje falešný model, že muž by měl v určitém věku vyměnit manželku za mladší model. Stále čekám, kdy konečně někdo upozorní na to, že tito muži nejsou muži, že jsou nespolehliví a, že jejich výměna je nejen podraz, ale jen dočasná. Proč by asi o 20 let mladší žena žila se staroušem než jen kvůli penězům, o čem si mohou povídat, jaké sporty mohou spolu dělat?Muži jsou tak ješitní, že jim to nedochází. A proč po letitém vztahu jsou opět nespokojení? To bude asi tím, že není reálné měnit manželku každou pětiletku a ono vše zevšední . Jak si asi mohou rozumět? Jako otec s dcerou, navíc pokud zde jde o sex, pak i toto brzy zevšední a zbude jen sice mladá, ale hloupá, nezkušená, finančně náročná, co neumí ani uvařit:-) A v tom je ta spravedlnost. Mám kolem sebe spoustu žen, které jsou kolem 40 a udržované, že jsou zajímavější než 20. A když je manžel opustil, udělal pro ně to nejlepší co mohl, přišly na to, že jim život právě začal:-) A když se k nim manžel chtěl zase vrátit, už ho zpátky nechtěly.

konatovka 06.08.2017

Já si s manželem velice dobře rozumím už hodně dlouho, jsme od sebe akorát.;-)

P.J. 06.08.2017

Po letech od rozvodu mám pocit, že bych do manželství asi šla znova. Teda nemám jistotu, protože jaksi chybí potenciální ženich, ale už v sobě nemám ten odpor jako ještě třeba před dvěma lety.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat