Jste do něj zamilovaná? Otestujte se

29.08.2017 | Vztahy

Vyprávíte své kamarádce o svém novém „objevu“ a ona vám najednou položí naprosto zásadní otázku: „No a jsi do něj zamilovaná?“ Že se vám chce odpovědět „ano“, ale nějak si nejste jistá? Následující test vám pomůže.

Pokud totiž budete souhlasit s většinou výroků níže, nejspíš v tom pěkně lítáte. Zkrátka jste zamilovaná až po uši!

Když si představujete budoucnost, tak společnou

Je celkem jedno, jestli plánujete, co budete dělat následující víkend, nebo přemýšlíte, jak oslavíte narozeniny, které máte za půl roku. Zkrátka do svých plánů automaticky zahrnujete svého nového partnera, aniž byste o tom nějak zvlášť přemýšlela. To je rozhodně dobré znamení!

Přes den se vám po něm stýská

Viděli jste se včera večer a na dnešek máte zase plány, ale vy stejně odpočítáváte minuty do chvíle, kdy zase budete v jeho společnosti. A bez něj si přijdete tak nějak sama a opuštěná. Prostě se vám stýská a chcete ho mít neustále po svém boku!

Za chvíle s ním vyměníte skoro cokoli

S nijak chytrou výmluvou rušíte dávno dohodnuté kafe s kamarádkou a vymýšlíte, jak se vyvléknout ze sobotního oběda s rodiči, a to jen proto, že víte, že v těch dnech by měl váš milý čas a chuť se s vámi vidět? No tak to je s vámi vážné…

Na svého ex si už ani nevzpomenete

Máte za sebou těžký rozchod, dlouho jste se jím trápila, ale jen co jste potkala pana Božského, jako by tahle nepříjemná kapitola ve vaší minulosti neexistovala? Ano, nejen čas dokáže zahojit rány na duši. Úplně stejně funguje i lék zvaný láska.

I úplné maličkosti vám vašeho milého připomínají

Třeba když jdete okolo stánku s květinami, hned se vám vybaví růže, kterou jste od něj dostala na druhé schůzce. Muž na ulici má podobné boty jako on. Písnička v rádiu vás hned přenese do světa fantazie, v němž hraje hlavní roli váš vyvolený. Poznáváte se? Jestli to nebude láska…

Přehlížíte chyby svého vyvoleného a považujete je za roztomilé

Zatímco u jiných by vás určité chování rozčilovalo, pokud se ho dopouští váš partner, mávnete nad ním rukou, případně některé zlozvyky považujete spíše za takové roztomilé maličkosti, které vám vykouzlí úsměv na rtech, nikoli vrásky na čele.

Nemáte problém mluvit s ním o čemkoli

Každý z nás si v nese ve svém nitru vzpomínky či zážitky, o něž se prakticky s nikým nedělí, a když, tak jen s nikým, komu bezmezně důvěřuje. Ovšem pokud najednou zjišťujete, že partnerovi svěřujete i svá nejniternější tajemství, pak je jasné, že se cítíte v bezpečí a nemáte potřebu cokoli skrývat.

Nový partner je prakticky nejčastějším předmětem rozhovorů

Zkrátka si nemůžete pomoct. Ať už mluvíte s kamarádkou, kolegyní v práci nebo spolužačkou z dávných let, kterou jste úplně náhodně potkala někde u pokladny, vykládáte o svém milém. I když tím svému okolí můžete za chvíli lézt tak trochu na nervy (i když jsou všichni rádi, že jste šťastná), vy si prostě nemůžete pomoct.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Snídaně z lásky

(38 hlasů)

Vanilkové vafle

(40 hlasů)

Vaječná frittata se slaninou

(19 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat