Komentáře k článku

Jaroslav Hochla 29.03.2018

někdy nefunguje a dnešní doba je bordel jako odpad v koše a také hledám a zatím neúspěšné :-/

josef 04.09.2017

Mě je 55 let a mám dceru už 8 let v peči.A mohu říct že ženy jsou vyčuraný až to není hezký :-) No tak si jen užiju a jdu dál..

kattkaa 03.09.2017

myslím, že asi ne.

Lenka 02.09.2017

Tak ja se nedavno.dozvedela, jak me muj dlouholety kamarad ma rad.. a to jsme se potkavali dost casto.. za pritomnosti jeho partnerky.. vedela jsem, ze se mu libim, ale ze to myslel vazneji, to jsem fakt netusila .....

Jojo vycitim to hned XD

P.J. 02.09.2017

Osobně jsem totálně neschopná chápat takové a podobné náznaky.

kamila76 02.09.2017

paráda!!!!!

Bruf 02.09.2017

No hoolky, to byl teda FAKT MAZEC. Jako začalo to dobře... Když mě poprvé uviděl, tak jenom zvedl obočí... To je podle Tracey Cox skvělý znamení... Tak si říkám super... Pak jsem promluvila a to mu vyloženě povolila brada... no to je přece jasnej signál, to mě chtěl ochutnat. Ani nic nevobjednával, aby mezi náma nebyly žádný bariéry. Místo toho se celou dobu oprašoval - no, byl prostě do mě udělanej na první pohled. Jen si přečti Tracey Cox, ta ví, o čem mluví! No a nakonec se sesul pod stůl a jako řekla bych DOST vyzývavě si tam povytahoval ponožky... no bylo to úplně ložený, jak mě žere. A pak šmik, podlez pod stolem a ztratil se dřív, než jsem mu stačila doříct vo svý nový kérce. Já ty chlapy nechápu. Myslíte, holky, že ještě zavolá???

Hanyna Bruf 02.09.2017

:-p

M. Hanyna 05.09.2017

Už nezavolá :-(

chrpetr 01.09.2017

Jde o vnitro, *14*ne vzhled. Až když je uvnitř, je to paráda!

helus 01.09.2017

Zatím mi to nedélalo žádný problém.Vždy jsem to poznala.

seda 01.09.2017

chlap se chce líbit ženě, když si povytáhne ponožky, odstraní smítko z oděvu - adt? hahaha - povytáhne si ponožky jednoduše z pragmatického důvodu = nepříjemný pocit z kusu oděvu, jenž není /nesedí správně/ na svém místě.. smítko - na oděv nepatří, což jsou základní věci upravenosti /proto chlap ještě nemusí být nějaký metroušek nebo hipster/ a tedy = zase a jen pragmatický důvod.. podobně by se dalo pokračovat a polopatě vysvětlit samozvané RÁDOBY EXPERTCE na řeč těla.. možná tak mezi tupými omezenci v UK :D ještě jsem nedočetl první větu úvodního odstavce a tušil jsem, že to bude ta povrchní pozérská britka, která se pasuje do pozice určující ostatním, co PRÝ je a co není + jak a proč mezi muži a ženami.. a toho je schopna jen osoba, která manipuluje ostatními.. tedy - v UK možná úspěšně.. ale člověk se zdravým rozumem takovým kecům věřit nemůže..

konatovka 01.09.2017

Zajímavý článek, ale nikdy jsem nad tím nepřemýšlela.;-)

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat