Komentáře k článku

helus 29.08.2017

Chci být sama sebou.

Monalisa 29.08.2017

Sebevědomí mám zdravé. Tím nemyslím nadhodnocené ani podhodnocené, když je člověk sám se sebou vyrovnaný, tím, že přijme své chyby a je si vědom nedostatků i předností, jde všechno snáz. Nestydím se přiznat, když udělám chybu a nemusím si na nic hrát:-) Je to úleva být sám za sebe a nehrát žádné divadlo. Bohužel dnešní generace je vychovaná ve falešném sebevědomí a bezohlednosti a jedinečnosti až člověk denně žasne co si o sobě myslí a kde se to v nich bere, když opak je pravdou, že si před nimi někdo sedne na zadek.... Nedokázali nic, ani postarat se sami o sebe a už si myslí, že všechno vědí, po 30 bydlí u rodičů, děti odkládají, z práce se hroutí. Všechno odfláknou, za nic neodpovídají, žádné povinnosti a rádi by se jen bavili a ze všeho se hroutí:-( Dříve maminy zvládali i více zaměstnání, několik dětí a práci k tomu, uvařit, uklidit, nakoupit a ve stáří se ještě postarat o své rodiče...Tahle generace už nezvládá vůbec nic...a ještě se za to ani nestydí, protože to je rodiče nenaučili.

snegurka 29.08.2017

Sebevědomí mám vysoké.

glady 28.08.2017

myslím, že mám sebevědomí tak akorát

vivi11 28.08.2017

Sebevědomí mi stoupá věkem :-)

konatovka 28.08.2017

Jsem sama sebou a sebevědomí se mi vrátilo, když jsem spoustu věcí přehodnotila a hlavně hodně udělala a dělám pro zdraví.*1*

Hanyna 28.08.2017

Hrát si na někoho jiného neumím a asi ani nechci. Jsem taková jaká jsem*4*

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat