Komentáře k článku

Kateřina Riedlová 03.09.2017

Prosím vás, co znamená "Bezprizorně opakujte"? Cenzura tisku byla v dobách minulých v opovržení, ale cenzor jazyka českého by dnes mnohým článkům prospěl.

Hanyna 02.09.2017

Tohle moc neumím. Jsem prostě sama sebou*17*

Theory of living 01.09.2017

Četla jsem mnoho knížek a článků na toto téma a některé ty rady jsou vtipné. Opakovat po někom něco je blbost a všechno by více méně mělo probíhat podvědomou formou. Tzn. že si to člověk, kterého si chcete získat to neuvědomuje, líp, že si neuvědomuje, že to děláte naprosto záměrně. Většina těchto rad jsou křečovité, proto vám člověk nikdy v životě nebude věřit. ;-) Nemusím se přetvařovat, vždy to budu já a udělám dojem i tak, snadné.

Myš 01.09.2017

Platí to, i když na mě někdo řve? XD

Jana 01.09.2017

Měla jsem kdysi v práci dvě kolegyně. Nastoupila jsem tam v době, kdy ty dvě se znaly a pracovaly spolu už 10 let. Vzhledem k tomu, že to byla malá firma a byly jsme tam jen my tři jsem měla hodně blbou pozici. Jedna kolegyně byla čerstvou matkou adoptovaného synka, pořád o něm mlela. Když byla v práci druhá kolegyně, tak se svěřovala jí, mě ignorovala, pokud jsem se chtěla vmísit do hovoru a něco jsem řekla, dělala že neslyší, nebo mě sjela, že kecám nesmysly. Přestala jsem se s nimi teda bavit soukromě... Když druhá kolegyně mebyla v práci, prcní kolegyně byla jasně plná svého maminkovství a to jsem jí najednou byla dobrá, aby mi líčila co synek udělal, řekl, vyvedl, rozbil. Poslouchala jsem jí, pak během jejího monologu přišla druhá kolegyně a ona se beze slova zvedla a šla to dovyprávět jí.*4*

Klára 01.09.2017

Nevidím důvod proč bych se měla snažit naladit na něčí notu, aby si ten dotyčný myslel, že máme hodně společného a rozumíme si. Co pak? Po nějaké době, když už se mi nebude chtít přetvařovat??? Něco jiného je jasně pracovní vztah, když jde třeba o klienta, nebo zákazníka, tam by člověk měl být opravdu psycholog a umět odhadnout náladu dotyčného a podle toho s ním jednat. Ale proč se v soukromí přetvařovat, nic dobrého to nepřinese.

Monika 01.09.2017

Tak to je priserny vyplod..>:(

Marcela 01.09.2017

To jsou ale perly, proboha co za trubky tyhle bláboly vymýšlí.

Háňa 01.09.2017

A důvod takového chování ? Má - li někdo pocit, že pro druhé není dost zajímavý a jeho slinty dost poutavé, spíš by se mě zamyslet, jestli se nechová jako debil a neslintá nesmysly - a místo snahy do svého dementství zatágnout druhé, udělat něco se sebou. Odjakživa jsem autentická a přesto jsem nikdy tyto problémy neměla. Asi mám charisma, takže ať ze sebe vyslintnu cokoli, lidi to zajímá. Kdo ho nemá, může se na hlavu postavit a ušima odstrkovat, a jediné čím zaujme, bude jeho směšnost, pokud se bude snažit aplikovat tyto rady.

Daniela 31.08.2017

asi taky záleží na tematu, koho zajímají bludy?

ozon 31.08.2017

dost stupidní rady >:(

Lenka 31.08.2017

Výuka k vlezdoprdelstvi >:( ... Chce se mi blejt...k tomu bych se NIKDY nesnížila.

alina 31.08.2017

...kdyby po mně někdo stále něco opakoval, myslela bych si, že si ze mně dělá srandu...asi bych s ním brzy domluvila...nesnáším přetvářku a vlezdoprdelkování...ale je pravda, že takových lidí je dnes fůra! Nutí je k tomu např. lepší postavení v zaměstnání nebo jeho udržení, páč je spousta nadřízených, kterým to dělá dobře, když jim někdo poklonkuje...ale, je lepší být sám sebou...

Honza 31.08.2017

"Já jsem se s Míšou seznámil asi před rokem.“ „Takže vy Míšu znáte necelý rok?" No tak tohle může fungovat jen ve zvláštní škole...Když tohle někde použijete, 95% lidí si toho všimne hned po první větě.Takový dialog končí po třetím zopakování nějakého nepodstatného nesmyslu otázkou: "Jsi dementní, že po mě všechno opakuješ?" Tímto způsobem se mi všichni v baráku budou vyhýbat a šuškat si něco ve smyslu:"To je ten divnej z druhýho patra..." Mimochodem paní Tracy Cox je odbornice asi na všechno,všechny servery o ní píšou jako o odbornici na vztahy, řeč těla, píchání a já nevím na co ještě, asi rozumí všemu a má patent na rozum.Pochybuju, že vůbec existuje....

vivi11 31.08.2017

zajímavé čtení

Kafeman 31.08.2017

*21* nenávidím, když po mě někdo papouškuje!! Naopak si mě získá, když během "Dobrý den!" rozšíří koutky úst. Pokud je to žena od 25 do 55 let, tak to beru jako výzvu na sblížení se :-)

úsměv jen tak Kafeman 31.08.2017

tak tím to je! hmm, měla bych se přestat usmívat XD

Lena 31.08.2017

Hezky napsáno,je pravda,že ten úsměs docela funguje,i když jsem se nedávno setkala s odezvou,no jo někdo je stále happy 😉

Lena Lena 31.08.2017

Pardon,úsměv,jinak je pravda,že nemusím být za každou cenu s tím druhým na stejné vlně.

Paaja 31.08.2017

Kdyby po mě začal můj protějšek obakovat věty a prokládal je vycpávkami typu jasnačka a bezva, asi ho brzo pošlu do (_|_)

glady 31.08.2017

nepotřebuju se zalíbit za každou cenu

No mívam problem se naladit na vlnu druhych hlavně, když citim že ani z jejich strany neni snaha

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat