Komentáře k článku

Hanyna 02.09.2017

To se mě netýká;-)

Netýká se to jenom ex, ale celkově nenávisti a zlobě, škodí člověk at se jedná o cokoliv

miroslavek 02.09.2017

..kdo miloval zrádce umí později velmi nenávidět. Užírá mi to sílu už třetí rok a na srdci mám patologické změny :-(těším se tam, kde si lidé neubližují )

helus 01.09.2017

Ke svému ex nic necítím,ani nenávist.

Monalisa 01.09.2017

Tentokrát konečně článek se kterým musím souhlasit, ne že bych měla nějaké takto špatné zkušenosti. Ale určitě je pravda, že nemá smysl se užírat, že tím člověk škodí jen sám sobě. Nic netrvá věčně. Žádný chlap za to nestojí a život je krátký:-) . Škoda každého nepovedeného dne...

vivi11 01.09.2017

tuto zkušenost nemám

Karel Šplíchal, Ostrava 31.08.2017

Mám tuto zkušenost již 5,5 roku. Psycholožka z rodinné poradny ve Frýdku mně "vyléčila" větou "Tak to bude chvíli bolet!" Psycholožky a psycholog z rodinné poradny v Ostravě si se mnou nevěděli rady. Věděli by, kdyby šlo o manželčinu nevěru. S rozkazem celibátu si nevěděli rady. Nenávidím ex bytostně za to, jak sprostě se ke mně zachovala, že se s ní nedalo na ničem domluvit a nenávidím ji živočišně za to, že si ve svých 38,5 letech, když začala být multiorgastická, sama sobě rozkázala celibát a bezohledně jej rozkázala i mně! Vykopla mne z manželského lože způsobem, jaký bych pochopil, kdyby u mne našla cizí kalhotky. Nehorázně sprostě mne tak urazila, ponížila a zradila. Po dvou dnech prohlásila, že nesnáší ty kurvárny, které se teď dělají v manželských postelích a ona není kurva. Říkám jí, že to pak máme velký problém. Ona na to - Já žádný problém nemám, nic řešit nebudu a k doktorovi nepůjdu. Já jsem si myslela, že budeme jen tak, jen kvůli dětem, jen papíroví manželé. NEEXISTUJE. Naivně jsem si myslel, že rozvedené ženy chňapnou po rozvedeném chlapovi, že jim chybí milování stejně jako mně. OMYL. Rozvedené chtějí cizí majetek,, cizí peníze, vyživovací povinnosti a abych skákal, jak ona píská. Sex je sprosté slovo, každá je netknutá panna, a když už sex, tak jedině za peníze a její sociální a důchodové zajištění! Takže když musím platit za sex a dokonce i vztah počestné cudné emancipované rovnoprávné bělošce, raději zaplatím prostitutce. Ta si ty peníze opravdu zaslouží. PS zvláště mne zklamaly rozvedené matky s malými dětmi a ludry, které hledají chlapa "s vyřešenou minulostí", tedy aby neplatil alimenty. Když chlap alimenty neplatí, všechny je proklínáte a zavíráte do vězení. Když chlap alimenty platí, nemá dost peněz na vaše děti, na vaše rozmazlování, tak se k němu otočíte prdelí, jako kdysi ex! Toto ponižování a vydírání jsem snášel 4,5 roku. Teď to těm mrchám ze seznamek vracím.

konatovka 31.08.2017

Nemám tuto zkušenost, mám jednoho manžela již 47 let.*1*

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat