Komentáře k článku

Nat 25.09.2018

To je blábol :-D jinak já užívám HA už dlouho a maximální spokojenost, neměnila bych!

vivi11 03.10.2017

Antikoncepci jsem nikdy nebrala

KatynkaKa 02.10.2017

Já sice antikocepci jsem vysadila,ale nedávno jsem jí znovu musela nasadit..protože trpím dost bolestivou menstruaci a hlavně nepravidelností...tak abych ušetřila nervy a starosti tak jsem musela znovu nasadit...Beru to jako lék...Inač k článku hodně čtu že Antina zpusobuje změnu něčeho atd-to je pochopitelné když ovlivnuje celé tělu-jsou to prostě jen hormony a ty škodí tělu když se dostávají uměle podobě prášků.

Že by antikoncepce ovlivňovala tón hlasu slyším tedy poprvé:-D a ani nikdo v mém okolí s tímhle neměl problém. Ale je pravda, že dost ovlivňuje výběr partnera, proto je lepší ho poznat ještě předtím, než se začnou brát prášky no :D, ovšem vždycky se to nepoštěstí :D.

konatovka 02.10.2017

Nikdy jsem jí nepoužívala, ale je to překvapivé jak může antikoncepce působit.:-O

To bych chtěla vidět....

helus 02.10.2017

Antikoncepci již nepotřebuji.

glady 02.10.2017

no vida....

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat