Komentáře k článku

Siraellen 23.10.2017

jsem naprosto spokojená v partnerství

alenab 21.10.2017

už jsem vdaná 40 roků a snad to tak taky zůstane.

vivi11 20.10.2017

zatím s tím nemám zkušenost a doufám, že ani mít nebudu

konatovka 19.10.2017

Rozvod je určitě smutná událost, ale nemohu to osobně posoudit, jsem vdaná s jedním manželem spoustu let.;-)

helus 19.10.2017

Rozvod je to poslední co člověk může udělat.

Pepa 19.10.2017

Vždyť rozseknout vztah, ve kterém jsou třeba i potomci je dle mého soudu daleko závažnější než se rozhodnout pro sňatek a spolužití s partnerem, myslím tím vstup do upřímného a i trvalého vztahu.

Viola 19.10.2017

Rozvod je vždy nejjednodušší řešení, jak z něčeho utéct, co nevyhovuje. Všude se teď o tom píše, asi proto, že rozvodovost je vysoká a stále stoupá. Lidé odkládají i sňatky a kromě i jiných důvodů se tak jistí, kdyby náhodou mělo k rozvodu dojít, aby nepodstupovali to soudní a jiné peklo. Nevím, zda je to dobou, lidé jsou jiní než dřív a zajetý model z minulosti jim nevyhovuje. Někomu rovnou, někomu až na základě zkušenosti. Spíš je smutné, že se spíše radí, jak z toho, než jak překlenout něco, co vztahy ničí. Vždyť přece nic není konstantní a vše se vyvíjí. Malokdy by asi rozvedený člověk později na základě dalších zkušeností přiznal, že předtím udělal chybu. Rozvod není prohřešek, pokud ještě neexistuje rodina. Jakmile jsou do špatných vztahů mezi rodiči zapleteny děti, je to již o něčem jiném a není nic smutnějšího, že lidé, kteří se dříve milovali do své prohry zatáhnou i někoho dalšího a rozbijí si to nejcennější nejen sobě, ale i dětema. Ztratí jistotu nad tím, na co mají nárok a nesou si to do života. Lidé přece myslete, kolik zla napácháte a mnohdy stačí jen problém vidět z jiného úhlu. Jen chtít a mít na to sílu.Cenu rodiny mnohdy někdo pochopí až věkem , ale pokud si jí neudrží, tak je pak již pozdě.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat