Sny či kamarádi. Nevzdávejte se jich, jinak budete ve vztahu nešťastní

07.11.2017 | Vztahy

Vztahy jsou plné kompromisů, jinak by často ani nemohly fungovat. A zatímco ve většině situací může pomoci, pokud se něčeho vzdáme, existují věci a lidé, jež bychom ze svého života kvůli partnerovi či partnerce pouštět neměli.

Které k nim patří?

Vaše cíle a sny

Vtahy by měly být založeny na lásce, respektu, důvěře a také vzájemné podpoře. A to znamená, že pokud v životě o něco usilujete, měli byste u partnera/partnerky nacházet povzbuzení, nikoli odsouzení. Pokud se totiž svých snů vzdáte, budete toho litovat. A to vztahu rozhodně neprospěje.

Vaše rodina

Navzdory případným antipatiím či nedorozuměním, které mohou panovat mezi vašimi rodiči nebo sourozenci a vaším partnerem/partnerkou, byste se za žádných okolností neměli zříkat své rodiny. Pouto, které mezi vámi panuje, by mělo zůstat neporušené.

Vaši přátelé

Že váš partner nepatří zrovna k fanouškům vašich kamarádek a vaše partnerka nemá právě lichotivý názor o vašich kamarádech? To se stává. Ale nikdo by vás neměl nutit, abyste se přátel vzdávali. Tvoří velmi důležitou součást vašeho života, jsou vám blízcí a věříte jim. A takové lidi bychom si měli hýčkat, ne je odhánět!

Váš žebříček hodnot

Každý z nás si do života nese pohled, jímž se díváme na svět. Některé věci a hodnoty jsou pro nás důležitější než jiné. A i když se nemusejí s těmi partnerovými/partnerčinými shodovat, neznamená to, že bychom je měli kvůli druhému člověka zcela „překopat“. Ono to ani dost dobře nejde. Nikdo nemůže jen tak od základu změnit, čím je.

Vaše svoboda

Být ve vztahu neznamená ve všem se přizpůsobit a podřídit partnerovi/partnerce! I nadále byste měli mít své koníčky, svou práci, své názory a možnost dělat, co vás baví. Jinak se budete cítit spíše jako v kleci než ve šťastném partnerství. A to není z dlouhodobého hlediska dobrá zpráva…







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Veselá omeleta s jarní cibulkou

(22 hlasů)

Omeleta s parmezánem

(20 hlasů)

Valentýnské tousty

(20 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat