Jak odhalit, že je váš partner i váš nejlepší přítel

16.11.2017 | Vztahy

Říká se, že pro vztah je výhodou, pokud partneři nejsou jen milenci, rodiče a dva lidé, kteří se milují, ale také pokud jsou navzájem svými nejlepšími přáteli. Přemýšlíte, jestli je to i váš případ? Pak jsou následující řádky určeny přesně pro vás!

Pokud totiž budete souhlasit s většinou následujících tvrzení, existuje velká pravděpodobnost, že právě váš vztah patří k těm nejpevnějším.

Večer s kamarádkami vyměníte za večer s partnerem

Děti odjely k babičce a vy máte před sebou vidinu sobotního večera bez rodičovských povinností. Kamarádky vás lákají na večeři/kafe/vínko, ale vy raději zvolíte večer s partnerem. Jen tak ve dvou. A nemusíte myslet zrovna na milování, ke kterému máte bez dětí více příležitostí. Prostě jen chcete být v jeho blízkosti a třeba sledovat film nebo probírat život.

Říkáte si prakticky všechno

Tajemství mezi vámi v podstatě neexistují. Dokonce i když vám někdo z okolí svěří něco důvěrného, co byste neprozradila živé duši, vás partner je vždycky výjimkou z tohoto pravidla. Ať už se vám přes den stane něco skvělého nebo vám naopak něco či někdo pokazí náladu, je partner první, komu voláte (a co víc – on to má úplně stejně).

Máte podobné záliby

Líbí se vám stejné filmy, čtete stejné knihy, rádi navštěvujete známá místa, pečujete o zahradu, rozmazlujete psa nebo kočku… Zkrátka se vaše koníčky a záliby tak nějak prolínají. A aby toho nebylo málo, nejvíc vás baví, když je děláte společně.

Máte spoustu skrytých vtípků

Znáte to – někdo něco vypráví a vy se s partnerem začnete smát. Nebo se vám záchvat smíchu přihodí při pohledu na nějakou věc. A zatímco vaše okolí nechápe, co se děje tak zajímavého a veselého, vy dva si prostě užíváte takový malý vtípek, jemuž rozumíte jen vy dva. Čím víc takových situací zažíváte, tím lépe! Smích totiž spojuje a lásce rozhodně prospívá.

Bez řečí poznáte, jak tomu druhému je

Nepotřebujete, aby vám partner zdlouhavě vyprávěl, jak se cítí. Vy to totiž víte v okamžiku, kdy vstoupí do dveří. Jen pohledem. Víte, co si v dané situaci myslí, co ho trápí i jak prožívá určité okamžiky. Jste totiž napojeni na stejnou vlnu.

Když máte problém, jdete za ním pro radu

Spousta žen své osobní problémy řeší raději s kamarádkami než s partnerem. Ale vy ne. Když vy potřebujete radu – ať už se týká čehokoli – jdete za svým partnerem. Vždyť on je váš nejlepší kamarád, tak kdo jiný by vám měl pomoci?

Zvládli jste spolu řadu těžkých chvil

Všichni víme, že vztah dvou lidí není vždy procházka růžovým sadem a že ne vždy některé těžké situace dokáže láska sama o sobě ustát. Ale vy jste je zvládli a překonali. Není mezi vámi jen láska, ale i přátelství, které ve složitých situacích pomohlo.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat