Komentáře k článku

snegurka 05.01.2018

S tím nesouhlasím.

vivi11 03.01.2018

s tím souhlasím

Cherrynka 03.01.2018

Mě přijde, že už jsem na svatbu stará :D

Karel 01.01.2018

Tak to je smutný příběh té paní co ji opustil manžel kvůli homosexuálnímu příteli.Ale její případ není ojedinělý a podobné výstřednosti pomalu dostávají charakter normálu.U nás se stalo to samé a ta paní pro ostudu se nemůže ukázat na veřejnosti.

Pravá zbožnost 01.01.2018

BUĎME POKORNÍ! POKORA ZNAMENÁ že nevyhledáváme blyštivé chrámy ale modlíme se ve skromnosti před GLOZETOVOU MÍSOU,modlíme se vroucně a rozmlouváme s Bohem.Kde je blyštivost a nádhera tam je sídlo Ďábla!

Siraellen 01.01.2018

jsem moc štastná

minlfka 31.12.2017

No nevím, komu manželství prospívá. Všimli jste si někdy, jak se chlapům nad padesát náhle mění hudební vkus? A tak staří rokeři přechází na Rihanu a na ty daší hentyhle a tráví většinu času na gauči a přepínají z jedné na druhou a je to oficiální a můžou si to dovolit i před vnukama, protože to je přece umění. Můj muž má momentálně nejvíc v oblibě " V sieti ťa mám" Od Kristiny. Nic s tím nejde dělat.

hkhkl minlfka 31.12.2017

Nedivte se jim minlfko, víte co to pro muže je vidět mladou krásnou vysvlečenou dívku? Vidět a pak ji mít. Zmocní se ho absolutní šílenství, nejde vzdorovat. Je to to nejhezčí, co příroda stvořila. Tak jsme byli vytvořeni. Ale musí být ta dotyčná mladá a krásná. A to při vší úctě a respektu k vám s vámi už váš starý nemůže zažít i kdyby vás měl storkát rád. Dovedete si představit někoho, kdo by se toho vzdal? Leda slepej nebo blbej.

milnfka hkhkl 31.12.2017

Blbej to asi těžko. Připouštím, že krásná mladá dívka je asi ten nejsilnější pocit, který chlap může zažít. Ale v reálu jde ten pocit s jednou dívkou zažít jenom několikrát a tak si každý chlap musí vybrat, jestli půjde po tom nejsilnějším (přitom ví, že tak krásnou dívku sbalí jen málokrát za život) a nebo bude hledat každodenní i když zdaleka ne tak intenzivní uspokojení v dlouhodobém vztahu. No a výsledkem je kompromisní gaučák, který chce mít od všeho aspoň něco. Každej si musí vybrat. Jenom si nesmí vybrat hluboko pod své možnosti.

hkhl milnfka 31.12.2017

Gaučák? Proboha, co je to za slovo? Vy asi nemáte muže moc ráda?

mlnfka hkhl 31.12.2017

Naopak. Oni nemají rádi mě. A tak celý život hledám toho jednoho, který by mě měl rád. A hodně zla už jsem tím nadělala. Věci které nejdnou vrátit, a ani bych je nechtěla vrátit ale napravit bych je chtěla. Jenomže to není v mé moci.

linda 30.12.2017

To je irelevantní názor!

Funící býk a potápěč, co se už nejspíš nikdy nevynoří linda 31.12.2017

Ale to je právě špatně, když je pravda irelevantní.

kamila76 30.12.2017

Někdy se manželství stane vězením, pak to musí skončit:

Jsem vdaná a nehodlám na tom nic měnit

michaella 29.12.2017

Žijete v manželství, nebo na psí knížku? Sňatek – a jsem šťastná. Jsem v manželství, ale není to nic moc. Single jsem a single budu. Kdo tvořil odpovědi pro tuto otázku byl patrně zfetovaný... Já s partnerem žiju na psí knížku, ale taková odpověď tam prostě není.

glady 29.12.2017

nechtěla bych být sama

honzik 29.12.2017

někteří lidé chtějí zůstat sami a vyhovuje jim to

konatovka 29.12.2017

Za necelé tři roky bychom měli s manželem slavit zlatou svatbu, snad se nám to podaří, stále jsme spolu šťastní a zdraví.<3. Ne všude se manželství vydaří, ale je třeba se rozhodnout, zda není pak lepší zůstat singl. Nesmírně si vážím takových žen, které dokázaly samy vychovat děti, které vystudovaly i vysokou školu, před takovými hluboce smekám.<3

P.J. 29.12.2017

Proč mám v posledních dnech takový pocit, že Bety si nějak "zasedla" na osamělé lidi? *7*

Duben určitě není dost dlouho P.J. 30.12.2017

Mám poslední možnost něco říct, než se moje hmota zhroutí vlivem gravitace do sebe a odřízne mě od zbytku vesmíru. Takže rychle: Za horami za lasami za dolinami. Pobili se dva gurale čupagami. Ej gurale, nebitě še, ma guralka 115 kilo podělitě še... Ne, to jsem nechtěla říct :-) Vzpamatuj se, když to všichni říkají, tak na tom asi něco bude. A otevři oči. A letos už mě myslím stačilo. Tím myslím pro rok 2018.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat