Pravidla pro randění, na která můžete klidně zapomenout

05.01.2018 | Vztahy

Jako bychom neměli pravidla snad pro všechny oblasti života, zdá se, že i pro začátek vztahu a randění se jich také několik najde. Ovšem není třeba si nic nalhávat – některá z nich je ve 21. století potřeba jednou provždy opustit.

Na která pravidla prvních schůzek a začátku vztahu je nejlepší zapomenout?

Hlavně se hned neozývej

Máte za sebou první schůzku se skvělým mužem, všechno vypadalo úžasně, neměli jste problémy najít společná témata k hovoru, hodně jste se společně nasmáli, funguje mezi vámi chemie… Zkrátka to vypadá, že jste potkala svou spřízněnou duši. A tak saháte po telefonu, abyste panu Božskému napsala, jak úžasný jste s ním prožila večer. Jenže pak si vzpomenete, jak se říká, že by člověk měl počkat alespoň pár dní, než se druhému ozve. To aby nevypadal zoufale. Tak zrovna tohle pravidlo hoďte za hlavu! Proč by vás protějšek nemohl vědět, že vzbudil váš zájem? Copak vy byste něco takového vědět nechtěla? Tak vidíte!

Hlavně žádný sex na první schůzce

Třetí rande rovná se sex. Také se tím řídíte a na všechny ženy, co se rozhodly se svým protějškem po první schůzce pomilovat, se díváte skrz prsty? Pak svůj postoj přehodnoťte. Je totiž každého věc, kdy a s kým má sex. Pokud byste se někdy dostala do situace, kdy zvažujete sex na prvním rande, nenechte se ovlivnit pravidly. Řiďte se svou intuicí a touhou. A nikdy nikoho nesuďte za to, že se rozhodne jinak, než byste se rozhodla vy. Ovšem ještě jedna důležitá věc – nikdy se nenechte do sexu nutit! Muž, který vám dá najevo, že bez toho, abyste se s ním vyspala, o vás vlastně nestojí, si váš zájem nezaslouží.

Hlavně musíš mít jasná kritéria

„Vždycky bys měla chodit s někým, kdo je vzdělanější než ty.“ „Drž se dál od mužů, co nemají práci.“ „Nikdy se nezapleť s mužem, co bydlí ještě ve třiceti u rodičů.“ Taková a spoustu dalších doporučení jsme jistě všechny slyšely. Ale ruku na srdce – pokud se jich držíme, může se stát, že si pořádně šlapeme po štěstí a házíme za hlavu šanci poznat skvělé muže. Takže zahoďte předsudky a zkuste poznat i muže z jiného prostředí, než jste vy. Je to váš život, vy si přece určujete pravidla!

Hlavně nedělej první krok

Rozhodla jste se zkusit štěstí na seznamce? Skvělé! Dvojic, které své štěstí našly právě díky internetu, rychle přibývá. Tak proč nerozšířit jejich řady? Ovšem pokud si zřídíte profil a pak už jen budete čekat, jestli se někdo ozve, neděláte úplně dobře. Ono totiž staré dobré „sedávej panenko v koutě“ dávno neplatí! A není pravda, že když sama odpovíte na něčí profil, bude to vypadat, že se až moc snažíte a jste zoufalá. Naopak! Ukáže to váš zájem a vaše šance na štěstí zase stoupne.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat