Jak poznat, že jste konečně připraveni na nový vztah

28.11.2017 | Vztahy

Prožili jste rozchod, léčili si dlouho zlomené srdce a nyní máte pocit, že byste se opět rádi zařadili mezi zadané? Pak pro vás máme několik ukazatelů, které vám napovědí, že jste na nový vztah opravdu připravení.

Jak poznat, že je konečně čas porozhlédnout se po nové lásce?

Randění vás neděsí

Zatímco dříve ve vás každý návrh vašich kamarádek či kamarádů, že vás seznámí s nezadaným kolegou/single kolegyní vyvolal malý (a někdy i velký) záchvat paniky, dnes se naopak snažíte vzpomenout, kdo vám to tehdy říkal, že někoho takového ve svém okolí má. Zkrátka randění vám opět přijde jako zábava a skvělá příležitost. A to je rozhodně dobré znamení.

Už jste odpustili křivdy

Je velmi těžké povznést se nad skutečnost, že vám někdo zlomil srdce. Něco takového těžko kdy zapomenete. Ale pokud pociťujete, že postavu bývalého partnera/bývalé partnerky nemáte spojenou s přívalem nenávisti, ale spíše smutku z nenaplněného vztahu, pak jste dokázali opravdu velkou věc – odpustit. A to je první krok k odpoutání se od minulosti.

Máte zpět sebevědomí

Spousta lidí se po rozchodu potýká s poklesem víry v sebe sama. Bojí se, že nejsou pro ostatní dost dobří, že mají spoustu chyb, že jsou odsouzeni k samotě, vidí na sobě jen a jen nedostatky. Ale nebojte, tyhle pocity zase pominou a vy se uvidíte tak, jací opravdu jste – prostě úžasní lidé, kteří si zaslouží lásku dávat i přijímat!

Začínáte se porozhlížet

Je celkem přirozené, že po nepovedeném vztahu nemáte chuť pokukovat po mužích či ženách. Ani vás to nenapadne. Ale co když se přistihnete, že už zase zálibně v autobuse hledíte na spolucestujícího na protějším sedadle a přemýšlíte, jaké by to asi bylo, kdyby vás oslovil či oslovila? Pak je to dobré znamení, že jste připraveni přejít od představ k činům.

Jste spokojení i jako single

To na první pohled nezní moc logicky. Jak může být člověk, který je vlastně spokojený s tím, že je nezadaný, zároveň toužit po vztahu? Může! Je to totiž znamení, že nehledá vztah jen proto, že nechce být sám, že nedokáže setrvávat jen sám se sebou. Takové vztahy totiž dlouho nevydrží. Ovšem pokud toužíte po vztahu jako takovém, nikoli po úniku ze samoty, je jasné, že jste připravení.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Brusinková čokoláda

(24 hlasů)

Domácí granola

(2 hlasů)

Toast s gorgonzolou

(35 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

16 Příspěvků
Poslední příspěvek 8:38
6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat