Komentáře k článku

V 20.01.2021

.

Anonym 11.11.2020

dneska je najít skutečnýho přítele těžší jak sehnat za komunistů toaleťák. narážím furt jen na falešný lidi. snad se někdy najde někdo opravdový a nejen někdo kdo si semnou krátí čas a pak mě opustí protože si našel někoho lepšího

A 08.01.2020

Dneska jsou ty lidi vůbec nějaký divný, takže najít nefalešné přátelé je spíš otázka vyjímečného štěstí.Většinou platí: Nikdo se na nikoho neváže, nikdo nikoho nezajímá, přitom posuzovat druhé dle materiálního zabezpečení a životního stylu je na denním pořádku.Společnost funguje v divném mezilidském vztahovém režimu, podivný mix individualismu s kolektivismem.Běžně se skoro nikdo o nikoho nestará, ovšem stačí mírně vybočovat, třeba jít bosky po ulici nebo si nabarvit vlasy na neobvyklou barvu a už tu máme spousty staralů.Dnešní dobu chápat, to opravdu nelze.

. 20.02.2018

Až najdu dobrou kamarádku, tak ji nepodrazím. Nemám k tomu důvod. Ale musí to klapat oboustranně. Nebo spíš všestranně.

Ano i já jsem měla falešnou kamarádku.Bohužel jsem na to přišla až po pár letech.Dnes už si přítelkyně pečlivě vybírám.Než mít falešnou kamarádku,tak to raději nic.

libutka 12.02.2018

taky jsem naletěla na falešnou kamarádku

Tento typ lidi nevyhledavam, s nekym je lepsi se rovnou nestykat nez neco predstirat a na neco si hrat

Anonym Karolinenthal 11.11.2020

nemyslím si že by ses něl vyhíbat lidem protože jsou lidi co takový nejsou a hledaj skutečný přátelství. je jich sice míň než banánů za komunistů ale sou. a abys něco získal musíš poznat aj tu druhou stranu mince. chceš mít opravdovýho přítele? musíš poznat aj falešnýho. stejný je to u všeho. každá mince má 2 strany. je smutný jak tento svět funguje ale bohužel je to tak

konatovka 12.02.2018

Bohužel, již jsem odhalila tři takové kamarádky a bylo to hodně velké zklamání, vůbec bych to od nich nečekala. Dnes je mým nejlepším kamarádem můj manžel a jeden náš rodinný přítel, který se sám stará o dvě krásně děti, protože se jich vlastní matka zřekla, je to úžasný člověk, který je upřimný.;-)

Cherrynka 12.02.2018

Noc moc přátel nemám, tak nemám co odhalovat

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat