Komentáře k článku

Musíme umět odpouštět 24.03.2018

Byl jsem s Johnem když k nám přijel na návštěvu a John mně natrh. Na usmíření mně daroval obnošený svetr. Je to kavalír, už se na něj nezlobím. René.

KatynkaKa 22.03.2018

Já moc zlozvyky nemám..ale dost mě štve když musím něco opakovat jednu věc nekolikrát něž to vůbec pochopí a zaregistruje že s ním mluvím a taky mi u ostatních lidí vadí to že musím na někoho pořád ve všem čekat...může se jednat o odpověd na otázku,na to než někdo udělá nejaké rozhodnutí atd...prostě mi vadí to že lidi se neumí rozmyslet hnedka nebo nedokážou hnedka říct ano či ne.*21*

vivi11 22.03.2018

hlouposti neřešíme

Amanita Pantherina 21.03.2018

Mám jiné zlozvyky než v článku. Nehádame se. Jídlo si dáváme schválně každý jiné, hlavně když jsme ve světě, že si dáme vzájemně ochutnat je samozřejmostí, někdy si to i vyměníme.

helus 21.03.2018

Čím jsme starší,tím se méně hádáme.

Víťa 21.03.2018

Pravděpodobně dokážu naprogramovat neuronovou síť, která napíše lepší článek. Máte zájem?

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat