Komentáře k článku

Víťa 21.03.2018

Pravděpodobně dokážu naprogramovat neuronovou síť, která napíše lepší článek. Máte zájem?

helus 21.03.2018

Čím jsme starší,tím se méně hádáme.

Amanita Pantherina 21.03.2018

Mám jiné zlozvyky než v článku. Nehádame se. Jídlo si dáváme schválně každý jiné, hlavně když jsme ve světě, že si dáme vzájemně ochutnat je samozřejmostí, někdy si to i vyměníme.

vivi11 22.03.2018

hlouposti neřešíme

KatynkaKa 22.03.2018

Já moc zlozvyky nemám..ale dost mě štve když musím něco opakovat jednu věc nekolikrát něž to vůbec pochopí a zaregistruje že s ním mluvím a taky mi u ostatních lidí vadí to že musím na někoho pořád ve všem čekat...může se jednat o odpověd na otázku,na to než někdo udělá nejaké rozhodnutí atd...prostě mi vadí to že lidi se neumí rozmyslet hnedka nebo nedokážou hnedka říct ano či ne.*21*

Musíme umět odpouštět 24.03.2018

Byl jsem s Johnem když k nám přijel na návštěvu a John mně natrh. Na usmíření mně daroval obnošený svetr. Je to kavalír, už se na něj nezlobím. René.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat