Triky, jak o Vánocích dostat od partnera to, co opravdu chcete

Rok co rok se většina mužů trápí tím, co své lásce koupit jako překvapení pod stromeček. A rok co rok většina žen trpí nad rozbaleným dárkem, který si vůbec nepřála. Přitom většina žen naznačuje svému partnerovi, co by ideálním dárkem bylo, už hodně dlouho dopředu.

Muži však jejich řeči těla nerozumějí a jsou vůči ní většinou hluší. Přitom mezi ženami existují čtyři základní typy „naznačování“.

Nejvíce je mezi ženami těch, které své konverzace s mužem často okoření právě povídáním o nějaké věci, již si přejí. Muži si neuvědomují, že ta zmínka „mimochodem“ je vlastně velmi podstatná. Stejně početné jsou ženy, které rády ukazují. Pokud v obchodě či na ulici namíří rukou a ukážou svému muži, co by se jim líbilo, je jasné, že to čekají jako dárek. Třetí strategií je navádění členů rodiny, které ženy posílají, aby to jejich mužovi „tajně“ sdělili. To je dobrá strategie, ale řidčeji užívaná. Stejně jako čtvrtá strategie pohozeného seznamu, kdy žena „omylem“ někde nechá lístek se seznamem věcí, které by si přála.

„Narážky a naznačování jsou důležitou součástí každodenních sociálních interakcí, ale aby byly narážky úspěšné, je důležité, aby muži a ženy rozuměli rozdílům mezi pohlavími. Ženy vědí, co chtějí, a často během adventu dávají jasně najevo, co si přejí pod stromečkem. Jenže jejich narážky mnohdy proletí hluchýma ušima, protože muži ve dvou třetinách případů – což je obrovské číslo – narážky nevnímají a nepochopí,“ tvrdí profesor Geoff Beattie z University of Manchester.






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Špenátová omeleta

(34 hlasů)

Skvělá snídaně s jahodami

(20 hlasů)

Kokosové lívance

(29 hlasů)

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

196 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat