Komentáře k článku

Linda 05.08.2018

mám 8 let starý tačítkový,co potřebuji vyřeším,stačí mi ,nepotřebuji ztrácet čas neustálým kontrolováním mobilu nebo ho mít zasekený funkcemi ,apkami, které ani nevyužiji nebo jen minimálně.Život je o něčem jiném než být otrokem techniky

orijana 01.08.2018

mobil mám abych byla v kontaktu s lidmi, pro kontakt s přírodou chodím do lesa, mobil nám usnadnil a zlevnil nutnou komunikaci, volat si z okna do okna je ale levnější

kamila76 31.07.2018

Kam jsme se to dostali!!!!

orijana kamila76 01.08.2018

v pohodě, z louže pod okap ale nestěžuju si, já se mám skvěle, jen někdy mám pocit že -- slále kvoká, stále kvoká --

Otto 16.07.2018

Mám to doma. Manželka nedá bez mobilu ani krok. Vlastně s ním usíná i vstává a neustále píše sms. Já vedle ní jako bych nebyl. To je pořád, počkej x mi píše, co jsi říkal? Musím odepsat x atd. Podívej se ti x jsou na výletě. Už mezi námi zbyly jen hádky. Její závislost na telefonu nás ničí a já? Jsem ten, který jí deptá, protože bráním ve styku s lidmi.

konatovka 11.05.2018

Pro manžela je mobilní telefon velký nepřítel, takže ho nepoužívá a já pouze na příjem hovorů a sms. :-O

Lenny 11.05.2018

je to dobou a bohužel to postihlo i mne, partner bez komunikace, bez intimností, ale na telefonu stále a taktéž flirt, vypisování si se slečnami, prostě doma nuda....bohužel každý svého štěstí strujce.

helus 11.05.2018

Mobil používáme jen na volání.

erpe 11.05.2018

Pokud vztah funguje tak jak má, nezničí ho ani chytrý telefon.

Tisinka15 10.05.2018

Je to takova doba,ja pres telefon vse objednavam,platim a komunikujj se svymi kamaradkami....

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat