Komentáře k článku

Hedvička 29.05.2018

Uplně se zapomnělo, že před svatbou, by měl nastávající partner/ka poznat rodinu protistrany. Nebere si totiž jen tu jednu osobu , ale celou jeho rodinu. Pokud tak neučiníte, lidově řečeno, nevíte, do čeho lezete. To vše má na Vaše manželství vliv. Mnohdy se totiž stane, že po seznámení s rodinou partnera, celý svůj vztah přehodnotíte.

Medicus Hedvička 30.05.2018

Především by měl nastávající partner poznat sama sebe. A to jestli v něm není ukrytá potlačovaná náklonnost k mužům, kterou vytěsnil následkem výchovy v rodině a ve společnosti. To by vedlo na každý pád ke dřívější nebo pozdější destrukci nejen manželství, ale především manželovy osobnosti. Pronásledují ho divoké sny plné nahých mužů, dostavuje se rozpolcenost, a nezřídka končí na psychiatrii. Řeší se to předmanželskou návštěvou Gay-Klubu. Tam si včas může ujasnit svoji pravou orientaci a zabránit dramatickému průběhu dalšího života.

Cheri Mary 28.05.2018

Před svatbou prosím zjistit, zdali vás nechá dýchat, tzn. žádné žárlení a špiclování. Svoboda je jako vzduch, nedá se bez ní žít. Pro nás, dámy, platí totéž. Nehlídat, neslídit, nekontrolovat!!! P. S. Chytrá žena se neptá, kde je její muž. Chytrá žena to ví!

helus 28.05.2018

S manžele jsme se brali po roce známosti.Jsme spolu již 34 roků.

U nás v rodině platí pravidlo, že na vodě se pozná pravý charakter člověka *2* A je jedno jestli jedete na raftu nebo v kánoi *18*

aster JankaSklenka 28.05.2018

Souhlasím - tam se toho moc předstírat nedá - rozhodně ne moc dlouho :-p Osvědčená je taky horská túra - pro ty, co se bojí vody...*17*

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat