Věci, které by měl každý pár udělat ještě před svatbou

27.05.2018 | Vztahy

Jasně, láska je vše, co potřebujete. Na druhou se vyplatí, pokud si ještě před svatbou svůj život osladíte a poznáte, co je ten druhý zač! Jak? Tohle by měl udělat každý pár, který plánuje manželství!

Jakmile se rozhodnete vstoupit do svazku manželského, je snadné zapomenout na všechny ta akce, výlety a spontánní nápady, které člověka provázejí ještě předtím, než si navlékne snubní prsten. Nemusí se však jednat vyloženě o sólo akce. Lze se připravovat na krásnou svatbu a šťastné manželství, a zároveň si užívat a poznávat toho druhého. Podívejte se, co svatební odborníci doporučují podniknout před dnem D!

Cesta z města

Společné cestování poskytuje příležitost vidět, jak každý z vás bude zvládat stresující situace. Zkrátka cenný pohled na budoucí život! Pokud jste ještě nikde nebyli, zvažte cestu například do rekreačního střediska, ve kterém se o vás postarají se všemi detaily. Nebo si snad troufáte na výlet za poznáním do nějaké exotické země? Buď jak buď, berte to jako zkoušku vztahu!

Pochopení vzájemných hodnot

Ještě předtím, než se zavážete, že zbytek svého života strávíte po boku milované osoby, je důležité komunikovat a diskutovat o svých individuálních hodnotách a přesvědčeních, jako je náboženství, rodinná dynamika a politika. Možná ne vždy souhlasíte s názorem partnera, ale musíte mít jasno, co chce od života. Pokud se ocitnete na opačných koncích spektra v jedné oblasti, vězte, že ještě stále váš vztah může fungovat, ale bez úsilí a tolerance se to neobejde.

Rozmluva o penězích

Vy a váš partner byste se měli dohodnout na základních tématech, jako jsou finance i když není příliš zábavné nebo snadné o nich diskutovat. Je to důležité? Nesmírně! Většina manželství, která končí rozvodem, uvádí finanční prostředky jako pachatele číslo 1. Proto si promluvte si o tom, jak budete sdílet a rozdělovat životní náklady, jak plánujete žít a zda oba očekáváte, že budete pracovat až do důchodu.

Plánování rodiny

Peníze jsou peníze a děti jsou děti. I o nich byste měli mít jasno. Chcete je oba? A kolik? Mít děti je obrovský závazek, osobní a finanční. Podle expertů je důležité dohodnout se na společné vizi hned na začátku, ať nedochází k nedorozuměním.

Lekce tance

Zvažte lekce tance, ale z úplně jiného důvodu, než byste mohli očekávat. Je to skvělý způsob, jak se naučit pohybovat se na tanečním parketu a vystupovat společně na veřejnosti. Páry, které chodí tancovat, se vzájemně učí a tráví čas jinak než u televize a mobilů. Ostatně, při dětech už něco takového není tak snadné….

Život na psí knížku

Více než dvě třetiny párů volí život na psí knížku ještě před svatbou. I když je podle některých toto rozhodnutí rizikové (muž má dostatek výhod a v podstatě už nepotřebuje nic měnit), nedá se upřít, že tento styl života odhalí dobré i špatné vlastnosti partnera, jeho zvyky a rituály. Máte tak větší šanci poznat, jestli jste kompatibilní. Proto neuškodí, když si aspoň na chvíli zkusíte, jaké to je, žít s tím báječným mužem pod jednou střechou.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat