Upevněte váš vztah a vraťte do něj romantiku. Cestování je skvělá příležitost

02.08.2018 | Vztahy

Často vidíte ve filmech, jak si hlavní hrdinové užívají spoustu romantiky. Chtěli byste ji také zažít? Ať už jste sami, nebo vedle sebe máte milovaného partnera, cestováním dávku romantiky zaručeně dostanete! Jak vám může výlet na nová a neznámá místa zajistit vytouženou romanci?

Jestliže jste sami, lásku hledáte. Chodíte však pouze do práce, a když už někam vyrazíte, tak pořád s tou stejnou partou. Proto byste to měli zkusit trochu jinak – spontánněji. Ostatně, podobná rada může být užitečná i těm, kdo naopak žijí v partnerství. Řešením je totiž v obou případech cestování! Proč si tedy nezajet na místa, kde to přímo srší zamilovanou atmosférou, nebo kde společně zažijete nová dobrodružství? Takhle se objevuje romantika!

Najděte spřízněnou duši

Občas se člověk potřebuje vytratit z tvrdé reality života. Zabalte si proto krosnu nebo kufr a kupte si letenku tam, kde jste ještě nikdy nebyli. Zajděte do restaurace či do baru, bavte se s místními lidmi, otevřete se novým možnostem a poznávejte nové zvyky. Zjistěte si více o místní kultuře. Co vy víte? Třeba vás někdo pozve do místní restaurace na drink nebo na večeři! A třeba to bude člověk, se kterým pak strávíte zbytek svého života.

Upevněte váš vztah

Se svou drahou polovičkou jste omezili svůj život na práci, starost o bydlení a děti. Bavíte se už jenom o tom, co budete o víkendu vařit a kdo z vás umyje okna. Není divu, že v této rutině už si na společné romantické chvíle ani nevzpomenete. Tak to ne! Vezměte si dovolenou a na chvíli opusťte každodenní život. A kam se vydat?

Vydejte se za honbou společných zážitků

Paříž, město lásky. Pokud máte rádi památky, ve Francii si přijdete na své! Procházky kolem Seiny vytvoří takovou atmosféru, že si budete připadat, jako když jste spolu teprve začali randit. Jestliže máte raději pořádné dobrodružství, vydejte se do přírody!

Projděte se kolem schovaných vodopádů, prolezte úzké soutěsky skal, vystoupejte na vrcholky hor. Společné zážitky vám zůstanou už navždy a váš vztah se tak jedině upevní! Až dosáhnete vašeho cíle, na chvíli se zastavte a jen tak se „kochejte“! Skvělá příležitost pro krásný nezapomenutelný polibek, například při západu slunce.

Každopádně nezapomínejte na to, že žijete jenom jednou. Lásku by měl prožít každý, stejně jako s ní spojené romantické chvíle. Nic se ale samo neudělá, takže občas je potřeba jít lásce a romantice naproti!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Ovesná kaše přes noc

(1 hlasů)

Kokosové lívance

(29 hlasů)

Snídaně pro dva

(17 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat