Každodenní mužské zlozvyky totálně vytáčející ženské pokolení

27.06.2023 | Vztahy

Zeptali jsme se žen, co jim na mužích připadá naprosto odpudivé. Mezitím, co ženy při pomyšlení na jim odporné vlastnosti kroutily své obličeje do různých grimas, muži projevovali nesouhlas a zmíněné věci zlehčovali.

Možná právě proto se se všemi uvedenými body setkáváme u mužů tak často. Oni to mají prostě jinak.

Děravé ponožky

Dokud nelezou palce u nohou z ponožek ven, tak se přece nevyhodí. A mnohdy se nevyhodí ani tehdy, když už jsou úplně „nadranc“. Mužům z nějakého důvodu nošení takto odporně vyhlížející části oděvu vůbec nevadí. O to hůř, když své nohy v prošoupaných „fuseklích“ vystaví na váš konferenční stolek.

Špinavé a drsné ruce

Mnoho mužů má takové zaměstnání, při kterém se nevyhne špíně na rukou. Všichni ti servisní technici, instalatéři, automechanici apod. mají sice k dobru, že tvrdě dřou a nejsou to žádní peciválové, ovšem na jejich rukou to my ženy vidět nemusíme. Nejčastější odpovědí mužů bylo, že nemohou při práci nosit rukavice, protože jim překážejí. Na druhou stranu se pak těma hrubýma a špinavýma rukama sápou po našich intimních partiích a to zase překáží nám. Fuj!

Zapáchající nohy

Tak tohle je mnohdy opravdu těžký kalibr. Jen máloco je horší, než ten příšerný smrad, který se mužům line z nohou a bot. Co hůř, když se po příchodu domů zují a před sprchou se ještě projdou po koberci v obýváku, odskočí si k lednici a na toaletu, můžete si pak být jisté, že ten hnilobný zápach ucítíte ještě hodně dlouho. Bohužel, zatímco my ženy omdléváme, muži ho z nějakého důvodu vůbec necítí.

Hlasité prdění a krkání

Většina mužů se nezdráhá vypouštět plyny ze svého těla velmi hlasitým způsobem, bez jakéhokoli náznaku studu. Samozřejmě chápeme, že pokud jsou doma, mohou se také jako doma chovat, ale hlasité vypuzování vzduchových bublin, mnohdy ještě s patřičně hrdým komentářem, nám ženám připadá neskutečně odporné.

Neustále sahání na genitálie

Drtivá většina žen uvedla sahání na genitálie jako jednu z věcí, kterou nechápou, a připadá jim odpudivá. Jako by se muži neustále o svůj „poklad“ báli a pro jistotu co chvíli kontrolovali, že je ještě pořád v kalhotách.

Zdroj: názory autora






Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

54 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:22
34 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:17
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat