Komentáře k článku

aster 27.08.2018

Zařazení do nějaké ligy, funguje možná na těch pitomých seznamkách - to je jak ze špatného filmu. Je smutné, že lidé dneska potřebují jakési šílené seznamky, aby někoho poznali...no jo, když jenom dřepí na zadku u compu, tak se není čemu divit *6*

Siraellen 27.08.2018

Mám špatné zkušenosti se seznamkou

Romanti Siraellen 29.08.2018

Zdravím, Možná Vás ještě neoslovil ten spravný..

ovace 27.08.2018

Se seznamkou nemám moc dobré zkušenosti

Cheri Mary 27.08.2018

Já nevím, proč bych se měla registrovat na seznamce. Seznámila jsem se vždy tzv. naživo. Na horách, na letní noci, na vernisáži, v práci, v posilovně... copak aktivní život nenabízí dost příležitostí? P. S. Nikdy jsem neměla potřebu se nabízet... fakt ne.

Paeris Kiran Cheri Mary 27.08.2018

Taky existují lidi které hory, vernisáže posilovna atd. neuvěřitelně nudí. Já jsem příklad takového člověka. to co většina lidí považuje za "aktivní život" mne neuvěřitelně nudí.

aster Paeris Kiran 27.08.2018

Kupte si gumovou pannu - je to pro vás ideální společnice *16*

Paeris Kiran aster 28.08.2018

ještě za sex platit... ne dík.

Cheri Mary Paeris Kiran 28.08.2018

Dobrá, jaké jsou tedy Vaše zájmy? Pokud je to sezení doma (PC, TV možná i WC), je třeba se smířit s realitou. Také bych nikoho mezi kuchyní a obývákem nepotkala. Co děláte, že nikoho nepotkáváte? Nepracujete, nenakupujete, kultura, sport nic... člověče nejste ve výkonu trestu? P. S. Na samotce? ;-)

aster Cheri Mary 29.08.2018

Možná, že jeho zábava je flaška nebo fet - pak si vystačí sám a ve srovnání s tím, co se mu přitom honí hlavou, jsou normální aktivity pro něj nudné...*4*

Romanti Cheri Mary 29.08.2018

Cyklistika, Technika, Kutilstvi, Fotografovani apod. Průměrná postava, abstinent, tichý, romantický, na rande přináším růže a zásadně platím útratu za dámskou společnost.. Protáhněte to Seznamkou (hlavně těmi českými) a zjistíte, že jste vůči ostatním exoti. Nemáte úžasné postavení ve společnosti, vilu nebo drahé auto, nemůžete platit bůhví jaké dárky případné přitelkyni, nejste plážový playboy nebo "úžasnák" z fotbalu či hokeje... Jak se pak člověk může efektivně na Seznamce seznámit ? V dnešní době to tam má drtivá většina lidí za "fb," a seznámení ve finále ani nechtějí. Když zde ve městě někoho oslovíte nebo se slušně představíte, koukají či odpovídají Vám, jako by jste jim hned chtěli udělat dítě... Takže, kde je problém, a není celý ten problém náhodou v dnešní "nastavené době ?"

aster Romanti 29.08.2018

Chyba je právě v té seznamce - když vezmu z vašeho výčtu zájmů třeba tu cyklistiku nebo fotografování - tady přece musí být řada příležitostí k seznámení...

Romanti aster 29.08.2018

No sice pár lidí na výletech potkávám, ale, že bych byl tak odvážný a hned je zval na kávu někam do podniku, to se říci nedá. Ono, mnohdy lidé o sobě říkají, že fotografují, ale ne každý jede třeba sto kilometrů daleko, aby tam strávil celý den za objektivem.

aster Romanti 30.08.2018

To chápu, ale záleží na okolnostech - většinou je takové nezávazné pozvání na kafe nebo čaj přirozeným pokračováním hovoru, který můžete začít třeba jen na téma "pěkná krajina, počasí atd." - jasně, že to nevyjde pokaždé, ale tady platí, že trpělivost růže přináší.... :-) Pro to fotografování platí téměř totéž - když bude chtít projevit zájem, projeví ho a nemusí to být právě "fotografka" - můžete tomu napomoct - stačí se třeba usmát, když zjistíte, že jste se svým aparátem vzbudil zájem "vhodného objektu"...

Cheri Mary Romanti 01.09.2018

Myslím, že cyklistika a fotografování jsou fajn zájmy, které příležitosti k seznámení přináší... jen vědět, jak začít. Nápaditost, nevtíravost, ochota pomoci, smysl pro humor a ta kapka kuráže tam fakt být musí plus lehkost v komunikaci a máte vyhráno. P. S. Věřte si ;-)

Paeris Kiran 27.08.2018

No... mne zatím teda psaly jen slečny tak dle fotky o 30kg těžší než jsem já... už sem tam i napsal že to fakt nemá cenu protože ikdyž mám asi 5kg víc než bych měl mít, tak 30+ je fakt moc.

helus 27.08.2018

Já to nikdy nezkoušela,a ani mě to neláká.

Jarek 27.08.2018

To jsme už s tou povrchností tak daleko, že se budeme hodnotit podle toho, kdo je vzhledově jaká liga? Smutné

Zaz Jarek 01.09.2018

To máte pravdu! Kam ten svět spěje...

Cheri Mary Zaz 02.09.2018

Kamarádka na seznamce potkala 5 pitomců. U 3 pitomce jsem jí řekla, ať na seznamky nechodí,u 5 pitomce to pochopila. Chlapa jako víno potkala na plese, tzv. naživo. P. S. Dodnes říká jak byla pitomá a lezla na seznamky. Vůbec jí to nebylo potřeba, fakt!

aster Cheri Mary 03.09.2018

Ještě že to pochopila! Já dovedu pochopit, že někdo může být tak zoufalý ze samoty, že použije "služeb" takové seznamky - jenže si myslím, že tyto seznamky nejsou apriori pro trvalé vztahy, a to je problém lidí, kteří hledají něco víc, než vztah na pár nocí...nevím, je to jen můj názor a osobní zkušenost naštěstí nemám

Gallaxy 27.08.2018

Sama jsem svého manžela poznala na seznamce. Z8áleží jak se k tomu člověk postaví. Ale rozhodně jsme proti tomu rozdělovat skupin do lig. Kdo rozhodzje o tom, kdo je jak atraktivní?

tom 27.08.2018

Já zkusil sehnat svému kocourovi kočku,ale byly to takové opelichané bestie,že Macka z nich málem trefilo !!

Lojzik 27.08.2018

:-D Komedie a přetvářka. Nakakat a makat. :-D

Spekoun 27.08.2018

Je vedecky dokazano ze zeny se sami hodnoti o 2-4 Body vice tudis prumerna zena se hodnoti na 7-9. Zatimco prumerny chlap se hodnoti prumerne. Chlapy proste serem nato jak se nejaka pipina hodnoti 70% lidi spada do prumeru 10% nadprumeru 10% podprumeru a 5% sou krasny a 5% sou hnusny. Tot vse tudis pokud prumerny chlap uhani prumernou pipinu ktera je prumerna ale ma fotku z make up nasvicenim od profi fotografa za 10 tisic kde vypada na 9/10 jeste neznamena ze je 9/10. Kazdy chlap casem dospeje a prestane bejt ovladanej hormonama a role se obraci proste si nenechama chcat na nohy a berem zensky takovy jaky sou. Bezna zenska proste kolem 22-26 narazi na realitu a to ze ty nadrzeny kolousci co okolo ni skakali sou dospeli maji vzdelani zazemi a muzou si vybirat a najednou si slecna stezuje ze oni nikdo nestoji a vsichni chlapy ji chtej jen do postele. No co dodat pokud je to jedine co muzete partnerovy nabidnout vas ksicht a dira mezi nohama tak se podle toho taky ty chlapy k vam chovaj.

aster Spekoun 27.08.2018

A co můžete ženě nabídnout vy - kromě blbých řečí...*4*

LeMontaine 26.08.2018

Sice teď mám partnerku ze seznamky, ale souhlasím s článkem, že to moc budoucnost nemá. Co se týče nějaké své ligy, tak na to jsem nedal ani při seznamovaní naživo. U mě to sice nevyšlo, ale jak vidíte některé páry, tak si říkám, čím si ho/ji získal/a, to budou nejspíš ty nevyzpytatelné věci.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat