Komentáře k článku

konatovka 04.10.2018

Jsem ráda, že jsem žádný rozchod nepoznala, asi to není nic příjemného.:-O

ovace 27.09.2018

naprosto souhlasím

helus 27.09.2018

Rozchod je vždy bolavý.Mě pomohla kamarádka se s toho dostat.

Malá inspirace helus 27.09.2018

Máte pocit, že jste se z něčeho dostala? Tak to je omyl. To by vám někdo musel přepsat geny, abyste se mohla přestat vrhat stále do té samé pasti. Vždycky jsem si myslela, že za všechny mé problémy může otec, který mě neměl rád. Teď si myslím, že byl nejlepší otec, jakého jsem si mohla přát. On jediný mě, sice ne úmyslně, ale přece, připravoval na život takový, jaký je. Na rozdíl od ostatních milujících otců, kteří ve svých dcerách vzbuzují falešnou představu, že je snad někdy nějáký chlap může mít opravdu rád. Kdybych byla znovu mladá a věděla, to co vím teď, udělala bych se velmi krásnou a obětovala bych tomu opravdu hodně a pak bych pomocí své krásy krutě trestala jednoho za druhým a jako upír bych se živila jejich zoufalstvím a na maximum vyhroceným a nikdy neuspokojeným chtíčem. A taky jejich znemožněním a zklamáním. A vytěžila bych z nich všechny jejich homotné statky, které by šlo vytěžit a vyplýtvala bych je za zbytečnosti, aby se jejich těžká práce proměnila v nic a ponižovala bych je tak, jak jde jenom muže ponížit,a zraňovala bych jejich city do morku kostí a žádná proradnost a špatnost by mi k tomu nebyla dost špatná a to vše s cílem je naždy ochromit a psychicky zmrzačit. Za to, jak jsou hnusní. To by byla hezká náplň života.

Malá inspirace při čtení knihy. helus 27.09.2018

Ale vlastně ani ne. To bych se k nim dostala moc blízko. Spíš bych si celý život dávala velký pozor, abych se k žádnému psychycky a intimně nedostala blíž, jak na sto metrů. Tak jako vůči slimákovi, na kterého nechcete šlápnout. Ani ne tak proto, že je vám ho líto, ale proto, že nechcete mít to svinstvo na svých botách. A bylo by to dobré, kdybych to už tenkrát v dětství udělala, protože všechno to, co mi kdy řekli, všechno to, co cítí, co si myslí nebo co chtějí by ztratilo jakoukoliv váhu. A možná bych byla někde jidne, než dneska jsem. Snad se tam ještě dostanu.

glady 27.09.2018

sdílená bolest, poloviční bolest

Quasimoda 26.09.2018

Nejvíc pomůže začít vidět svého vysněného v reálném světle. A brát to, co je a ne to, co by bylo lepší, kdyby bylo. Protože to nikdy nebude a ani není. Ale něco přece jenom je. A při počestné nahotě lidské existence (mužské i ženské), méně bývá někdy o hodně více :-) Já, po všech svých zkušenostech, bych se ani neodvážila nabízet lásku a vášeň někomu, na kom mi aspoň trochu záleží. Protože tahle lahůdka je odspod pěkně připálená a bohužel to nejde odkrojit. Musí se sníst celá, nebo nic. Ale to mladí naštěstí neví, protože kdyby to věděli, tak by celý život promrhali. Ale já už jsem na to snad bohudík stará. Prostě neříkám, že ta připálená lahůdka nestojí zato, ale jednou to stačilo.

kamila76 26.09.2018

Já píšu hodně. *17**17**17*

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat