Jste single? Vytěžte z toho co nejvíce!

30.01.2012 | Vztahy

Vstoupili jste do nového roku jako single? Co na tom, zahoďte smutky za hlavu a vytěžte z této situace to nejlepší! Ano, být nezadaný není rozhodně žádná tragédie!

Abyste se jako single cítili co nejlépe, rozhodně nezapomínejte na následujících pár tipů.

Bavte se!

Po dlouhé době je váš čas zase jenom váš. Takže s ním můžete nakládat, jak uznáte za vhodné, aniž byste museli brát ohledy na někoho druhého. Jděte, kam chcete, bavte se, jak chcete, zkrátka využijte všechny možnosti, jak si užít zábavu.

Uvědomte si, že vztah není zárukou štěstí

Nelitujte se, že po svém boku zrovna nemáte pana Božského či slečnu Dokonalou. Občas se samozřejmě neubráníte nějakým skrytým slzám, když na ulici uvidíte šťastně zamilovaný pár, ale rozhodně se netrapte! Copak na světě nežijí i velmi nešťastné dvojice? Copak byste byli raději v nefunkčním vztahu, v němž se oba partneři trápí? Věřte, že je lepší být chvíli sám se sebou než s někým, s kým vlastně nejste šťastní.

Netlačte na pilu

Lidé obvykle chtějí přesný opak toho, co mají. Většina nezadaných touží po vztahu, mnoho zadaných by pak dalo kdovíco za to, aby mohli být – byť na jediný den – zase single. Jenže budete-li se soustředit na to, že chcete cosi, co vlastně momentálně nemáte nebo mít nemůžete, jen vás to přivede do splínů a deprese. Takže netlačte na pilu, netrapte se a nebuďte nijak křečovití ve snaze svůj stav co nejrychleji změnit. Až přijde ta správná chvíle, toho pravého/tu pravou najdete. Jistě se to neobejde bez nějaké té snahy z vaší strany, ale není třeba to přehánět.

Pracujte na sobě.

Vztah vyžaduje spoustu investic (ani ne tak materiálních jako duševních) a energie, kterou nyní, když jste zase single, můžete využít jinak. A znáte lepší způsob investice než investice do sebe samých? Zamyslete se – co jste vždycky chtěli dělat, ale nikdy jste na to nenašli dostatek času apod.? Už víte? Tak se do toho pusťte! Nezáleží na tom, jestli si koupíte stojan, paletu a štětce a zkusíte něco namalovat, nebo jestli se začnete učit hebrejsky, hlavní je, aby vás to bavilo a hlavně obohatilo.
TIP Bety: Máte trápení s láskou? Byl vám nevěrný? Řešíte krizi ve vztahu? Poraďte se s naší poradkyní na lásku a vztahy Evou!
 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat