Komentáře k článku

Cheri Mary 26.12.2018

Na co jsou seznamky? Vždycky jsem se seznámila tzv. naživo. Nikdy jsem nebyla sama, stačilo jít do společnosti, na výlet, přijmout pozvání třeba na svatbu..To je tak těžké seznámit se bez seznamek? P. S. Když si uvědomím, že dříve byla jen velmi chabá novinová inzerce, kde se ti lidé vlastně seznamovali, ví to někdo???

aster Cheri Mary 27.12.2018

Prostě se více stýkali "naživo" a nebyly to jen "chlastačky", jak si mnozí myslí. Kdo hledá a snaží se, tak najde akce, které by mu mohly vyhovovat - ale jednodušší je, vymluvit se na práci...pravda, někdy to tak je - sama mám poměrně náročnou práci fyzicky i duševně, ale na přátele si vždycky čas najdu :-)

Jura 25.12.2018

Je škoda že k poměrně zajímavým tématům co zde jsou má většina diskutujících pouze potřebu vyjádřit že jich se to netýká, oni to nedělají atd. Osobně kdybych byl sám a chtěl se seznámit nezavrhuju žádnou možnost, vzhledem k mé práci a zálibám je klasické seznámení relativně nepravděpodobné.

aster Jura 27.12.2018

Přijde na to, co nazýváte "klasickým seznámením" - předpokládám, že si nepředstavujete, že potkáte ženu na trvalý vztah ve vlaku cestou na výlet - ale věřte tomu, že to nemůžete vyloučit :-)

Jura aster 28.12.2018

To je docela trefa protože i v tom vlaku se mi povedlo seznámit alespoň tak aby cesta lépe ubíhala ve dvou, ale dnes je to těžší všichni se vlaku zasednou vytahnou mobil a zarputile do něj čumí, ale kdo ví třeba se právě seznamují :-))

aster Jura 28.12.2018

Ty mobily všude a při všem - to je mor! Ale jde to i tak - jen se člověk musí víc snažit. Lidé se rozpovídají celkem snadno, ale neradi hovor začínají. Je neuvěřitelné, kolik společných témat lze najít s úplně cizími lidmi, kteří jsou takto nuceni strávit spolu nějaký čas.

helus 24.12.2018

Na seznamku vůbec nechodím.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat