Komentáře k článku

nea 07.02.2019

Zkusila jsem a nestačila se divit. Absolutně nesolidní a neupřímné.

René 07.02.2019

Já jsem se s přítelem seznámil na veřejném záchodku a žádnou seznamku jsme nepotřebovali. Hned jsme si padli do oka a věděli jsme že patříme k sobě. Zatím nám to šlo spolu dobře ale v poslední době se mi zdá, že přítel začíná být do větru. Jako by chtěl střídat partnery, ale na tom já nehodlám participovat. Já akceptuju jenom seriózní vztah ve dvou.

helus 08.02.2019

Nikdy bych do seznamky nešla.Neláká mi to.

Ada 11.02.2019

Asi jsem výjimka potvrzující pravidlo, s mužem jsme se našli na seznamce a jsme spolu už hezkých pár let. Ano, ozvala se mi tam i spousta exotů včetně takových, co poslali bez pozdravu fotku svých intimních partií (a někdy bylo opravdu náročné nenechat se znechutit a odradit... Je to hledání jehly v kupce sena, jenže tak je to i v životě. Jen tam není tolik "kandidátů" a exoti bývají známí široko daleko, takže nám pak "přebrané seznamky" logicky připadají na nic.

Lucie 11.02.2019

jde asi také o to, o jakou seznamku se jedná...seznamky typu Štěstí.cz...Rande.cz....Badoo..jsou opravdu jen plné exotů, kteří si chtějí jen užít anebo mají spoustu komplexů a závislostí....NEBRAT !

Tamara 16.06.2021

Já bych nedoporučovala seznamky zdarma jako Rande.cz, Badoo, Tinder apod. Vyzkoušejte nějakou kvalitnější placenou, kde se vyfiltrují exoti. Fajn srovnání je na https://www.chcemese.cz

Antonín 14.09.2022

Seznamky šou super za mně

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat