Komentáře k článku

SNACHA 15.04.2019

Bydlíme s tchánem,nevím jak to mám řešit,smrdí.Domluva nepomáhá.Když jsem se ho ptala jak často se myje,odpověděl -V zimním období se člověk mýt nemusí,protože se nepotí a v létě ve vedrech tak za týden ,v podpaží.Vzhledem na to že je na sex a jezdí do Luhačovic ,tak ty jeho frajerky museji byt pěkný čunata.Hlavně že prachy budou.;-) ;-)

aster 03.03.2019

Páchnoucího manžela vyžene do koupelny manželka - svobodného asi nikdo *4*

ovace 02.03.2019

to mi opravdu nepříjde

helus 01.03.2019

Hlavní je hygiena.Článek je divný.

nea 01.03.2019

Hlavní je osobní hygiena. Na té záleží nejvíc.

glady 01.03.2019

to jsou věci :-O:-O

Medicus 28.02.2019

Hormony nezpůsobují ZÁPACH, ale PACH což je neutrální označení. A podle pachu se partneři poznávají jestli k sobě patří nebo ne - když pach je pro někoho odpuzující zápach. A když je hormonální pach výrazný tak se žena vzruší. Zrovna tak jako u zvířat, to máme společné. Opravdový zápach bývá způsobován metabolismem.

Pozorný čtenář Medicus 28.02.2019

Medicusi zapoměl jste připomenout osobní hygienu - to bývá největší kámen úrazu.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat