Komentáře k článku

Medicus 28.02.2019

Hormony nezpůsobují ZÁPACH, ale PACH což je neutrální označení. A podle pachu se partneři poznávají jestli k sobě patří nebo ne - když pach je pro někoho odpuzující zápach. A když je hormonální pach výrazný tak se žena vzruší. Zrovna tak jako u zvířat, to máme společné. Opravdový zápach bývá způsobován metabolismem.

Pozorný čtenář Medicus 28.02.2019

Medicusi zapoměl jste připomenout osobní hygienu - to bývá největší kámen úrazu.

glady 01.03.2019

to jsou věci :-O:-O

nea 01.03.2019

Hlavní je osobní hygiena. Na té záleží nejvíc.

helus 01.03.2019

Hlavní je hygiena.Článek je divný.

ovace 02.03.2019

to mi opravdu nepříjde

aster 03.03.2019

Páchnoucího manžela vyžene do koupelny manželka - svobodného asi nikdo *4*

SNACHA 15.04.2019

Bydlíme s tchánem,nevím jak to mám řešit,smrdí.Domluva nepomáhá.Když jsem se ho ptala jak často se myje,odpověděl -V zimním období se člověk mýt nemusí,protože se nepotí a v létě ve vedrech tak za týden ,v podpaží.Vzhledem na to že je na sex a jezdí do Luhačovic ,tak ty jeho frajerky museji byt pěkný čunata.Hlavně že prachy budou.;-) ;-)

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat