Komentáře k článku

aster 03.03.2019

Zhruba do 18 let můžou za chování člověka ve značné míře rodiče, ale pak je jen na něm, jak se k životu postaví - vymlouvat se na rodiče a jakési zažité vzorce, to je buď neschopnost a nebo neochota něco se svým životem udělat. A na geny bych to také nesváděla - ledaže je člověk od narození psychicky postižený a na to se obvykle přijde nejpozději v pubertě.

ovace 02.03.2019

to si nemyslím

nea 28.02.2019

S čím se lidé setkávají v dětství, to si uloží jako vzor a chovají se v dospělosti podobně, aniž by si to mnohdy uvědomovali.

Cheri Mary nea 02.03.2019

Ano, všichni máme vzory. Jenomže všichni na sobě můžeme pracovat! P. S. To, že si to někdo tzv. neuvědomuje opravdu neomlouvá.

glady 28.02.2019

to je pohodlné....vymluvit se na geny

helus 27.02.2019

Žádné geny.Záleží hlavně na charakteru.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat