Komentáře k článku

Siraellen 01.05.2021

souhlasím

Lukáš 30.04.2021

Manželka mi prdí do obličeje, ale ona ví že mě to vzrušuje a tak je to i opačně..

jitka 30.04.2021

Tak az na pouziti toalety uz videl vsechno (a on nema problem ani s tou toaletou :D)..a jsme porad spolu. V tehle vecech to tedy asi nebude ;)

xxkouckaxx 30.04.2021

hloupost - s manželem sdílím vše , před porodem mne i holil

Petyse 29.04.2021

Tenhle článek dát přečíst mému muži, tak si bude klepat na čelo. Teda je fakt, že jít na velkou, když by se koupal, to je blbé a proto výhoda oddělené wc (hlavně je chuťovka chtít si v tom smradu vyčistit zuby 🤣) ale jinak to ostatní, jako co?

M 29.04.2021

Prominte, ale žije autor článku v 21. století?

VK 29.04.2021

Chlupy do odpadu?! Tak to chlapa určitě pořádně nakrkne! To se pak ucpe odpad natotata!

Háňa 29.04.2021

Všeho moc škodí. Kultivovaný člověk cítí sám, co už je za hranicí. Ale přehnané a umělé potlačování přirozenosti zase zabíjí intimitu. Nebudu si mačkat beďary zrovna v okamžiku, kdy si manžel vedle mě čistí zuby, obecně řečeno, ale když vejde do koupelny v okamžiku, kdy to zrovna dělám, necítím se nijak provinile a on znechuceně. Oba jsme doma, ve své intimitě, kde jinde bychom tyto věci měli dělat. Přece se nenecháme kvůli každému prdu vystřelit na Měsíc. Je prostě dobré, když jsou spolu dva, co to mají nastaveno podobně, každý má na tohle hranice trochu jinde. No, a pokud mi vadí projevy druhého, tak mu prostě nelezu do koupelny, když je tam on.

Ladosol 29.04.2021

OK, tak špinavé prádlo a oblečení po bytě by být nemuselo, ale ty ostatní body? Pokud jde o manžele nebo pár, který spolu dlouhodobě žije, tak vážně nevím, jak dokáží některé věci nedělat jeden před druhým :D

Kvetkabinova 28.04.2021

Vše ok

Pavka 28.04.2021

Jo. Tak pulku z toho moje pani dela prede mnou a me to vubec nepohorsuje. Asi proto, ze jsem z vesnice a ona neni vymastena radoby sterilni vypatlana barbina jako je autorka clanku.

Martin 28.04.2021

Vzdělání autora článku? "Momenty ... měli " nedostudovaná základka.. ?

Franny 28.04.2021

Myslím, že vychovaní lidé mají základní pravidla v sobě. Co se mi nelíbí, je rétorika článku. Píšete to stylem Dobré rady pro budoucí manželku a hospodyňku z roku 1920. Konkrétně balíček tamponů nebo vložek, zvlášť s dnešními obaly, v koupelně nebo v pokoji na toaletce mě určitě u známých nepohorší a čištění zubů bych k velké potřebě před partnerem/partnerkou taky nepřirovnala. Ale jak říkám, tohle je snad mezi normálními lidmi samozřejmostí, a když už, ženy jsou rozhodně stydlivější i opatrnější než muži. A to vaše Buďme pro muže hladké a hebké a nepohoršujme je žiletkou si fakt nechte od cesty, zpátečnice.

Jose 28.04.2021

....taky dobrej komentar...bez vyhrad s vami souhlasim :-D

Karel Lerak 28.04.2021

...to jsou dobry kidy! ... Manzelka si predemnou klidne vytahne i tampon..no co... a to co pisete vazeni, tomu se rika souziti, nevim proc bych si s ni nemohl napr. Cistit zuby?! I holeni se oddavame spolecne.... Kdyz mate nekoho rad, tyhle ho*na vubec neresite! Bezte radsi delat neco uzitecneho, k pasu, do fabriky, zametat apod. Nechalu ze vas za tohle nekdo plati. K.

Tamara 28.04.2021

Prdeni beru jako projev neucty. Jsme s partnerem 6 let. Moji rodice pred sebou take neprdeli, ale kdyz uz se to stalo, vzdy se omluvili.

Karel Lerak Tamara 28.04.2021

Tak Vy, Tamaro, budete proste dal no, nez my-obycejny plebs

Petyse Tamara 29.04.2021

No a u nás se říká, že lepší jeden prd, než deset doktorů. Jo a víte, že dnes ve frontě u pokladny spíš pohoršíte záchvatem kašle, než prdem 😁

Jana 28.04.2021

Myslím, že určitou úroveň bychom měli dodržovat. Osobní kultivovanost nemůže poškozovat vztah, spíše naopak. Proto s autorem souhlasím. Občas se může stát, že příroda nebo tělesná biochemie těla nás překvapí, ale dělat z toho běžnou formu chování nebo dokonce přednost a pozitivum rozhodně není ideální. A k tomu bychom měli vést i děti, jakmile dovršují batolecí věk. Stejně tak je určitě lepší, když do např. do obchodu nejdeme v oblečení, které vypadá jako dlouho nošené a vytahané pyžamo nebo tepláky, neučesané (neučesaní) apod. Současná tak trochu módní "neformálnost" v oblékání i chování mnohdy vyvolává dojem buranství. Občas slyším stesky na chování části dětí a mládeže. Nezapomínejme, že jednou z nejlepších výchovných metod je osobní příklad. Takže na závěr ještě jednou opakuji úvodní větu: Určitou úroveň bychom měli dodržovat :-) . Všem přeji hezký den.

Kateřina Jana 28.04.2021

....pozoruhodne, jak se vzdy nejvic vyjadruji Ti, kteri maji nejmene co sdelit....

Tina 27.04.2021

A teď prosím článek o tom co by rozhodne neměla vidět partnerka...

Lenka 27.04.2021

S pritelem jsme spolu 21 let a nemame zadne tajemstvi. Dokonce i kdyz jeden sedi na zachode tak druhy pobiha po koupelne, jelikoz mame zachod a koupelnu dohromady. neni to Samozrejme to neni kazdy den, ale zadny problem.pritel to tak zacal delat sam jako prvni, takze to jsou kecy ze to chlapum vadi.Myslim ze za tu dobu co jsme spolu vazne nemame pred sebou co tajit.

Petr 27.04.2021

Měl bych ještě jednu věc, která mi jako muži na ženách celkem vadí. Když jdou na wc, velice často a tak nějak bezelstně mají takovou zvláštní potřebu všem kolem oznamovat, "jdu čůrat" (ještě, že neříkají i "jdu kakat", to už by byl konec :-)). Možná, že v ženském kolektivu je to normální, ale myslím, že my muži opravdu nepotřebujeme znát detaily. Prostě jdete na toaletu a hotovo.

Petr Petr 27.04.2021

Aby ses nezbláznil

Jana Petr 29.04.2021

Nějaký moc choulostivý... asi ještě moc mladý... ono vás to časem přejde...

Háňa Petr 29.04.2021

Jsem žena, ale souhlasím. Chlap chce asi vedle sebe zralou ženu, ne pětiletou holčičku. Ne, od třicetileté ženy tato věta opravdu není roztomile :-D. . A sexy už vůbec ne.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat