Co by partner neměl nikdy vidět

26.04.2021 | Vztahy

Vztahy jsou opředeny nespočtem mýtů. Jedním z nich je například to, že opravdová láska začíná s prvním upšouknutím. Do jisté míry je to asi pravda, jelikož podobný moment může značit spokojené a pohodlné soužití bez intimních tajností, na druhou stranu bychom to ale raději přiřadili k momentům, které by měli zůstat uším i nosu partnera navždy utajeny.

Jistě, jsme jenom lidé a děláme to všichni, není ale na škodu zachovat si pár vlastních tajemství.

Holení

Každá z nás se ráda chlubí dokonale hebkou pokožkou nohou, podpaží atd. Samozřejmě, že i muži vědí, že ženám chloupky rostou, svědkem jejich odstraňování být ale nemusejí. Nejenže úprava ochlupení vyžaduje mnohdy téměř gymnastické kreace, které většinou nejsou příliš přitažlivé, ale buďme pro své muže vždy hebké a sexy, aniž by zaznamenali, že se nechtěného ochlupení pravidelně zbavujeme a chlupatý povlak z vany pak splachujeme do odpadu.

Make-up

Trhání obočí a nanášení make-upu by mělo být očím mužů také odepřeno. Možná se dovedete nalíčit tak, že vaše tvář vypadá dokonale přirozeně, ale ze všech lahviček, rtěnek, tužek a krabiček se stíny se mužům dělá mdlo už jen při pohledu do skříňky v koupelně. Nemusejí vidět, že jsme schopné použít při zdokonalování obličeje téměř všechny skladované výrobky a v jakém množství.

Návštěva toalety

Zasednout k velké potřebě a u toho si povídat s partnerem, který se vedle vás koupe ve vaně, není dobrý nápad. Ačkoli je vykonávání potřeby naprosto přirozené, obecenstvo k ní nepatří, pokud vám nejsou tři.

Špinavé prádlo

Špinavé prádlo patří do koše nebo rovnou do pračky. Nikdy ho nenechávejte pohozené po bytě, kde je na očích vaší drahé polovičce. Špinavé tričko snad lze ještě odpustit, ale použité spodní prádlo je prostě tabu za každých okolností.

Hygienické pomůcky

Ženy vědí, jak to je, muži ve většině případů alespoň tuší a k životu a reprodukci to prostě neodmyslitelně patří. Přesto ale není potřeba vystavovat balíčky vložek a krabičky s tampony k pohledu všem obyvatelům domácnosti a už vůbec ne návštěvám. Hygienické pomůcky ukládejte do skříňky a ty použité okamžitě likvidujte.

Vypouštění plynů

Doma jsme doma a chceme se zde cítit uvolněně a pohodlně. To ale neznamená, že po míse popcornu spořádané u večerního sledování filmu budeme svoji polovičku nutit poslouchat a čichat plyny, které z našeho těla odcházejí. A když už si skutečně nemůžete pomoct, alespoň se omluvte.

Dentální hygiena

Čištění zubů, plivání do umyvadla, seškrabávání povlaku z jazyka a rýpání v mezizubních prostorech není sexy. Dentální hygienu provádějte každý sám.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:45
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:26

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat