Komentáře k článku

Kaja 03.01.2021

Čas a no contact rule

Siraellen 23.04.2019

jedině čas zacelí rány

ovace 22.04.2019

vždy je potřeba čas na zacelení rány

Ivana 18.04.2019

když mě přepadají romantické myšlenky, hned si vzpomenu, jak mi dokázal lhát do očí. A hned si řeknu, že takového chlapa není škoda

Věrný čtenář 17.04.2019

Je smutné, že i tady na diskuzi zasahuje cenzura.

aga 16.04.2019

Ztráta času a energie trápit se na vztahy. Budme rádi, že žijem a užívejme

Kity 16.04.2019

Nepomáhá nic ani čas . Byli jsme 27 let manželé a opustil mě kvůli dceřiné kamarádce. Byla jsem s ním šťastná. Bolí to už 15 let . Nic špatného jsem s ním nezažila. Jiný vztah nechci. Mám kamarádky i koníčky ale bez něj si připadám jako bez nohou. Jako žít se tak dá ale není to ono.

kattkaa 16.04.2019

Něčím se zaměstnat i ve volném čase.

helus 16.04.2019

Nejlépe vyléčí nový vztah.

nea 16.04.2019

Kamarádky se neosvědčily, asi to nebyly ty pravé kamarádky.

Mike 16.04.2019

Hmmm, vyzkousel jsem skoro vsechno. Najit novou pritelkyni a jet s ni na dovolenou....trapas! koupit si nejaky pekny obleceni, zmenit image....trapas! Vyhazel jsem vsechny veci co me ji pripominaly, jenze jak chcete vyhodit dum, ktery jste koupili spolecne, nabytek atd!? Vymazal jsem vsechny fotky z mobile, z PC...nepomohlo to. Utapel jsem bolest v alkoholu kombinovany Valiem....zkoncil jsem v nemocnici a meli hodne prace me dat dohromady! Snazil jsem se myslet na to spatny, na jeji zradu podvadeni, ale vzdycky jsem se vratil k tem peknym vzpominkam! Prisel jsem o vsechny pratele, nad vodou me drzi moje rodina a kupodivu I moje prvni ex-manzelka! Priklanim se k nazoru, ze opravdu jedinej lek je cas! Sejde z oci sejde z mysli! Za celej muj zivot jsem se necitil tak na dne, ale jak se rika, co nezabije, to posili! Kdo tim neprosel, nepochopi! Pekny den vsem!

Jana Mike 17.04.2019

Nad vodou Vás drží Vaše první ex manželka?? Že byste opustil svoji první ex manželku, kvůli Vaší druhé ex manželce? Pakliže ano-karma je zdarma :-)))))

womantoday 16.04.2019

Tak na jedné straně píšete, že je nezbytné hlídat si myšlení a nedovolit si rozvíjet fantazie a mystéria o tom, proč k rozchodu došlo. V dalším odstavci je, abyste si připomínali spíše to špatné ze vztahu.... Myslím, že to, co si člověk neprožije a neodžije a nepřetrpí, se ukládá někde uvnitř. Po té jsou z toho nemoci, včetně těch somatických. Jsem psycholog, ale se spoustou věcí zde nesouhlasím.

Brouček... 16.04.2019

..pokud někoho milujete..záleží vám na něm...i po 2 letech to stále bolí...a nepomůže nic...nejde zapomenout... vždy je něco ,co vám toho druhého připomene...Beruško...chybíš mi...😢😢😢

Stefik 15.04.2019

Ve všem a vamy souhlasím ale opravdu bych chtěl vědět co by Pan profesor doporučil někomu zapomenout když spolu máte dítě a ta vám uteče ze sousedem to by nebylo tak divné kdysi to nebyl vlastní synovec který vás dostane až na uplne dno.A naše instituce chtějí a já musím s ni byt v kontaktu a mě se hnusi s ni mluvit ale poradim taky něco cas je nejlepší doktor a skoncete ze vsema společnými kamarády dejte si je do blokace a uvidíte jak vám bude opravdu doporučuji

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat