Zarostlí muži jsou více vhodní pro dlouhodobý vztah

28.04.2021 | Vztahy

Chcete mít vztah, kterým jen tak něco neotřese? Zkušené ženy tvrdí, že když to dáte dohromady s „vousáčem“, čeká vás šťastná budoucnost plná harmonie, lásky a bezbřehé romantiky!

Už nějaký ten pátek je v kurzu nedbalá elegance, takže pánové pod silným vlivem módních trendů hrdě nosí vousy. Vracíme se snad zpátky do minulosti, kdy různě tvarovaný „porost“ na jejich tváři jasně vyjadřoval politickou příslušnost či společenské postavení? To asi ne, nicméně vědci připouštějí, že vousy deklarují mužnost a fyzickou sílu majitele, což na příslušnice něžného pohlaví funguje jako magnet. A to pořádně ovlivňuje dnešní milostná soužití!

Pěna na holení jako nepotřebné zboží? Zřejmě

Americká studie, jejíž poznatky publikoval magazín Journal of Evolutionary Biology, odhaluje skrytá zákoutí moderního seznamování. Odborníci oslovili přes osm tisíc žen, kterým poskytli k posouzení několik stovek fotografií. Respondentky po jejich prohlédnutí hodnotily fyzickou přitažlivost zvěčněných mužů, přičemž je řadily do skupin. Zatímco první kategorie patřila krátkodobým známostem, do druhé mířily podobizny chlapíků, o nichž si dotyčné myslely, že se hodí pro stabilní a perspektivní vztah. Zbývalo jen nashromáždit všechna data a vynést očekávaný ortel…

Krakonoš? To je partie snů!

Při finální analýze vyšla najevo dost zajímavá fakta. Porota v sukních za nejatraktivnější typy hodnotila v drtivé většině případů odpůrce holení. Navíc je na základě svých dosavadních zkušeností označila za vhodné adepty pro manželství! Naopak vyznavači hladkých obličejů padli v nemilost, protože podle zúčastněných adeptek jsou dobří jen na krátké flirty. Jak je to s odstraňováním chlupů na jiných částech těla? To zjišťoval zase další výzkum, jenž si na situaci řádně posvítil.

Problematika odhalených nohou jako téma k zamyšlení

Celosvětově oblíbený časopis Women’s Health zjišťoval u svých čtenářek, co si myslí o těch „z Marsu“, kteří hygienu berou z gruntu a žiletkou zabrousí i ke svým dolním končetinám. V rámci této ankety jich 50 % uvedlo, že je to ohavné a nepřípustné. Dalších 30 % nositelek podpatků se vyslovilo, že hladké pánské nohy v nich vzbuzují rozporuplné pocity. Našlo se však i zbylých 20 %, kterým něco takového přišlo normální a vcelku atraktivní. A jak to vidíte vy?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Berane, týden 15. pro tebe v roce 2024 znamená úžasnou změnu nálady a energie. Zplanetárního hlediska se Mars, tvůj vládnoucí a pozitivní planeta, pohybuje do tvého znamení na začátku týdne. Toto přináší zvýšený po... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat