Komentáře k článku

Not available 01.07.2019

Mohli by jste prosím přestat uvěřejňovat takovéto blbosti? Tělo je odrazem duše. Jestli je někdo spokojený s tím, že vypadá jako prase, tak to asi nebude úplně v pořádku.

Jarda Kassal co vůni číči nasál 28.06.2019

... ale holky,žádný taťka nebo svaly, u většiny z vás rozhodují penízky přecé.Zabezpečení a snášení do hnízda je vaše parketa.

Johny Jarda Kassal co vůni číči nasál 29.06.2019

Za těch 50 let, co jsem na světě, mohu naprosto, ale naprosto s jistotou potvrdit, že všechny holky a ženské jsou v jádru na prachy. Některé otevřeně a nepokrytě jdou po penězích jak slepice po flusu, jiné to kulantně a společensky maskují.

Cheri Mary Johny 04.07.2019

Takže miláčkové, schopné a chytré ženě nejde o prachy. Umí je vydělat sama! A teď namítnete, jestli bych šla na rande s bezdomovcem. Nešla. Píšu o chytré ženě a ta obvykle vnímá, jestli je muž upravený, jestli má práci, která ho živí a těší, jestli má všeobecný přehled, jestli je empatický a jestli o ni má zájem. P.S. Preferuji šarm a gentlemanské chování.

ovace 27.06.2019

myslím si že povaha je důležitější

Krása mužů 27.06.2019

Paní redaktorko, proč vyřazujete příspěvky o homosexuální komunitě. Nejste nakonec homofobní ?

Abrakadabra 26.06.2019

Prej záleží na povaze :-DDD nejstarší lež lidstva. Ženským 18 - 30 pouze na vzhledu 31 - 40 na penězích 40+ ty už si moc vybírat nemůžou A klidně se poserte, je to prostě pravda. :-)

Jura 26.06.2019

Ne, taťkovská postava je volně přeloženo všechny varianty děsných asexuálních postav, táhne mi na pade a jasně už nevypadám jako ve třiceti ale hambou bych se propadl kdybych ze zařadil do téhle kategorie.

helus 26.06.2019

Určitě nejvíce záleží na povaze.

nea 26.06.2019

Na postavě vůbec nezáleží. Záleží na povaze.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat