Komentáře k článku

Jura 08.10.2019

Na první pohled krutý článek, doladím to. Nevěřím že na vzhledu nezáleží, protějšek se nám musí líbit, do téhle definice se vejde ledacos. Peníze nejsou podstatné ale těžko budu chtít někoho kdo přes to že nemá žádné omezení je inventář pracáku. Po tom co jsem jedné atraktivní pani s titulem vysvětloval jak je možné že když má rum 40 % a půlka se spotřebuje stále je tam 40% alkoholu si o přímé úměře mezi dosaženým vzděláním a inteligencí nedělám iluze takže tady je nutné sondovat jak je kdo na tom.

Cheri Mary Jura 08.10.2019

No tak třeba paní už požila, to člověk potom poněkud hůře chápe. P.S. Mohl jste jí dát dýchnout, to na prvním rande vyloženě imponuje;-)

Jura Cheri Mary 08.10.2019

To co se zdá jako příběh z brutální pařby je ve skutečnosti příběh o vanočním cukroví:-)

aster Jura 08.10.2019

Mám podobnou zkušenost s učitelkou našeho syna, ale v tomto případě šlo o vaření vajec - jedno vejce na tvrdo 5 minut, dvě vejce na tvrdo 10 minut...přišel s tím ze školy a já myslela, že to špatně pochopil - ne, pochopil to správně. Dohra byla taková, že dostal kouli a já jsem se učitelky jen zeptala, z kolika vajec dělá na vánoce bramborový salát a jak dlouho je vaří...bylo to marné, marné, marné :-P

Jura aster 09.10.2019

Tak to mně pobavilo:-) ale zároveň mně děsí až půjdou děti do školy co vše mně čeká.

Cheri Mary aster 09.10.2019

No koukám na kalendář, už aby bába postavila kastról na sporák! P. S. Jinak ty vejce do 24.prosince nestihne;-)

aster Jura 10.10.2019

Jó - tak to se připravte na nejhorší - dodnes mám husí skuru...i když se najdou výjimky a třeba budete mít štěstí. Dostala jsem solidní amok, když syn v červnu v osmé třídě prohlásil, že neumí spočítat objem válce, protože to ještě nebrali...a co teprv, když jsem zjistila, že fakt nekecal - to jsem byla ráda, že jsem ho nezabila...bože, a ta úča mi řekla "jsme to nestihli probrat, no" vrrrrrrr

aster Cheri Mary 10.10.2019

To byla taková koza nebeská a nedivím se, že normální učitelky mají z takových blbek kopřivku - ale co můžou dělat. Moje matka učitelka nebyla, ale některé její "výstřelky" jsem nepobrala dodnes. Asi to mají někteří lidi prostě v krvi (takzvaně...)

Siraellen 07.10.2019

peníze mě nezajímají

aster 06.10.2019

No nevím - co z toho, že je krásný a bohatý, když má IQ šumící trávy a empatii řeznického psa? Co s takovým chlapem - a ještě ta hrůza, že ty geny předá dál...*6*

Cheri Mary aster 07.10.2019

To je přesné. Dceru tzv. uháněli různí trenéři z posiloven. Krásní, mnohdy i majetní. Ale ten rozhled... to nešlo! P. S. Dodnes se smíchem říkáme:Hlavně neeeee trenér!!!

aster Cheri Mary 08.10.2019

Nejhorší je, že tímto "potenciálem" disponuje i řada vysokoškolsky vzdělaných lidí - sice je divné, jak tyto exempláře k titulu přišly, ale dneska jde zřejmě všechno...jakmile to člověk zjistí, musí rychle zdrhat!

konatovka 06.10.2019

Je to dané dobou. Mám již tři vnoučata vysokoškoláky, ale zatím se neprojevují, že mají takovéto nároky. :-O

helus 06.10.2019

Všeci mladí takoví snad nejsou.

xxkouckaxx 06.10.2019

holt teď máme opravdu divnou dobu - na základní slušnost a dobré lidské vztahy se nějak moc zapomíná

nea 06.10.2019

Málokdo v této diskusi přizná peníze.....

kamila76 05.10.2019

Mladí jsou nároční. Už dávno vím, že to tak nejde.

assaly 05.10.2019

Teorie a výzkumy jsou jedna věc, ale když zavelí hormony, tak člověk jen zírá :-)

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat