Komentáře k článku

Jankava 11.10.2019

Snažíme se dělat co jak nejvíc věcí spolu. <3

Jana 11.10.2019

K mému komentáři bych chtěla dodat ještě toto:po zhlédnutí dopoledního přenosu z posledního rozloučení s Karlem Gottem jsem v šoku.Jak může vůbec někoho napadnout jít tam se svítícím mobilem v ruce a pořizovat si fotku rakve a ještě si fotit svou manželku jako důkaz že "jsme tam byli".!!Burani každým coulem.Byli lidé kteří se poklonili a v klidu důstojně odešli,ovšem těch bylo málo.Jsme národem nevychovanců a buranů,kteří myslí jen na sebe a na to že na sociální sít rychle umístí fotku rakve.Lidé kterých se to týká,stydte se!!!!!!!!

Jura Jana 11.10.2019

Naprosto souhlasím, bohužel je to taková doba, byl jsem u autonehody a zastávám názor že policie a hasiči zaslouží pravomoc lidi kteří natáčí autonehodu mlátit násadou od lopaty. Manželka měla narážky co dělám s mojí kamarádkou když společně venčíme děti a tak říkám: tomu by jsi nevěřila ona jde parkem, nečumí do mobilu ale normálně se se mnou baví a dokonce ani v restauraci nevyndá mobil ale komunikuje se mnou. Mimochodem je tu i rubrika osobnosti a tak jsem tam (marně) čekal něco aktuálního k tak zásadní události kterou je odchod Mistra.

aster Jana 13.10.2019

Takové nepatřičné chování tu bylo vždycky - jen v době, kdy neměly mobily běžně foťák, se fotografovalo právě tím foťákem a ten bylo těžší použít tak rychle. Lidé nerespektují nic a bohužel to učí i své děti.

aster Jura 13.10.2019

Natáčení u jakékoliv nehody je zvrhlost - souhlasím, že by za to měl být tvrdý postih - paka nepomůžou a ještě ztěžují práci záchranářům - jenže co naděláte, dneska má i ten nejobyčejnější mobil foťák a dá se jím i natáčet. Bohužel naše pseudovláda řeší jak koho nejlépe pokutovat za špatně vyplněnou kolonku ve formuláři a další pitomosti, ale jak ze zákona postihnout takový hyenismus, to neřeší.

Siraellen 11.10.2019

nemám chytrý telefon

ovace 11.10.2019

přece každý den

ovace 11.10.2019

přece každý den

nea 10.10.2019

kdyby byl partner, čas si udělám

helus 09.10.2019

Nemám chytrý telefon,ani po něm netoužím.

konatovka 09.10.2019

Mobil mám pouze na volání a posílání sms, maximálně pár stažených aplikací, např. do obchodů. Na manžela si udělám čas každý den, protože prožíváme spolu již několik let důchod a je nám spolu moc fajn. <3

Jana 09.10.2019

V dnešní době jsou díky dotykovým telefonům vidět opravdové "perly"kolem nás.Člověk který na veřejnosti nemá hlavu dolů a nerejdí prstem po onom přístroji je opravdová výjimka.Je to škoda,lidi nevnímají modré nebe,ptáky,přírodu,a hlavně partnera vedle sebe.Říkal mi smutně jeden známý že se dnes nedá jít do hospody a popovídat,není s kým.Lidi sedí vedle sebe a jak idioti čumí do mobilu,na dovolené spolu nemluví a každý si rejdí to své.Dokonce jsem viděla na dovolené mladé lidi,páry,kteří by měli na sebe zamilovaně hledět a povídat si-ne,každý si jel na tom svém s hlavou dolů a nevnímal svět kolem sebe.Smutné,velmi smutné.

konatovka Jana 09.10.2019

Naprosto s vaším názorem souhlasím, je to dnešní realita. <3

glady 09.10.2019

romantiku je třeba ve vztahu udržovat

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat