Chystáte se na první rande. Tak na tohle zapomeňte

12.12.2019 | Vztahy

Ačkoli tyto rady platí spíše v případech, kdy se jednotlivci chystající se na první společnou schůzku ještě osobně neznají (například tehdy, byla-li jejich vzájemná komunikace doposud jen virtuální), řídit byste se jimi měli v každém případě, pokud tedy skutečně hledáte partnera pro život a nejen pobavení na večer.

Nelžete

To nejhorší, co pro sebe můžete udělat, je lhát o sobě v jakémkoli směru. Když z toho po první schůzce nic nebude, asi to tolik nevadí, ale pokud partnera zaujmete především tím, že umíte mluvit šesti jazyky, vlastníte polovinu letecké společnosti a po večerech naléváte polévku sociálně slabším, přičemž pravda bude taková, že děláte na vrátnici ubytovny, mluvíte sotva svým rodným jazykem a večer se válíte u televize, nejspíš to dříve či později praskne. Prostě mluvte pravdu.

Nepřehánějte to s make-upem

Historek o ranních probuzeních mužů vedle odlíčených žen známe všichni jistě dost. A je asi zcela jasné, proč tomu tak je. Každá žena se chce svému protějšku líbit. Je ale poměrně praktické, bude-li vám přes make-up stále vidět do tváře. Vyhnete se vyděšeným pohledům, až jednou dojde na to, že vás partner přistihne zcela bez šminek. Nehledě na to, že by vás třeba rád políbil, jenže přes ten nános rudé rtěnky se mu asi nebude příliš chtít.

Nepijte

Dát si skleničku na uvolnění je jistě v pořádku. Opít se však natolik, že nebudete vědět, čí jste, jistě ne. Nikdo nechce na prvním rande tahat svůj protějšek zpod stolu, v horším případě ze stolu, ani mu držet vlasy, až to na něj přijde. Ne! Prostě nepijte!

Nemluvte sprostě

Nikdo netvrdí, že musíte být škrobení. Na jednu stranu může takové správně vsazené peprnější slůvko trošku odlehčit atmosféru, nicméně vysypat na prvním rande celý slovník sprostých slov se vážně nehodí.

Žádné vdavky ani děti

Na prvním rande by neměla konverzace zacházet příliš do hloubky. Je fajn si povídat o plánech do budoucna, ale není třeba zacházet do detailů. A asi žádný partner nechce slyšet o tom, kolik chcete mít dětí a že svatba už podle vás měla být včera. Postupujte opatrně. Vše má svůj čas.

Nevyzvídejte

Je jasné, že chcete o svém protějšku vědět co nejvíce, ale opravdu je nutné, aby vám prozradil, kolik měl v posteli žen, proč se rozešel se svojí ex nebo jak velká je jeho mzda? Nechte si to na jindy. Ideálně na nikdy.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat