Komentáře k článku

Kateřina 13.01.2020

Koukám, jak moc jste pokrokoví, a ž tedy velice...no, s těmihle nesmysly jděte do brusele..

Mogula 23.12.2019

Ach jo, myslím, že teorie od Darwina v tomto případě vše vyřeší. Buďto zde budou muži, kteří se nehroutí a nebo prostě vyhynou a přijdou jiní, třeba z Afriky. Žádný moderní vědátoři a snaha vychovávat pseudomuže na to nic nezmění.

Jana Hlouchová 22.12.2019

Hlavně se do toho nezamotat......stačí když je žena ženou a muž mužem.

Ghjx 22.12.2019

Máte pocit že koncept, který přežil desetitisíce let je slepá cesta? Není ta radikální změna mužů i žen spojená s nízkou porodností spíše začátkem konce lidského druhu?

ovace 22.12.2019

to si nemyslím

Iff 21.12.2019

No když vidím jaký maji muži dnes výběr zen kdy všechny se chtějí podobat barbie kde už pomalu není rozdíl mezi ženou a plastovou lahvi hledajici bohate rytire, vedlo by me to ke stejnému šílenství.

aster Iff 21.12.2019

A co takhle všehoschopná žena - takový babochlap s prsama *17* z toho vám bude blbě jak dlouho - to jsem totiž já *5*

Jemný muš s lehoučkou nadváhou 21.12.2019

Není náhodou psycholog Randy Flood z Michiganu teplý?

aster Jemný muš s lehoučkou nadváhou 21.12.2019

To přinejmenším - ostatně dneska je to IN :-P

Háňa 20.12.2019

Nedokážu vybrat odpověď v anketě, ke které bych se přiklonila. Chybí tam varianta: "Myslím si, že muži jsou dnes skoro všichni extrémní - buď přehnaně "mužní" (agresivní, soutěživí, ukazující sílu) a nebo naopak zženštělí." Prostě vídám velmi málo mužů, co jsou "rytíři" - chlapi se vším všudy, ale ne silná, ale primitivní hovada.

aster Háňa 21.12.2019

To máte pravdu - ale taková je většina zdejších anket. Myslím si, že mezi muži byly odjakživa takové rozdíly - jen tato doba to více vynáší na povrch.

aster 20.12.2019

Mimochodem - základ tohoto článku je špatně opsaný z internetu a doplněný slátaninami, což je pro tuto autorku typické. Autorce bych (nikoli poprvé) doporučila, ať příště raději opíše článek celý a uvede jeho původ - bude to lepší - pro všechny.

Martin 20.12.2019

A opět píše žena jaký by měl muž být napíšu to stručně dnešní doba může za to jak jsou na tom muži ti vidí že jsou nepotřební a to je trápí ne nějaký toxicky výmysl je to mnohem složitější a hlubš a ženy v tomhle tématu nijak nepomáhají furt nějaké toxické něco vůbec nechápete o co go v mužské hlavě ženám v dnešní době jde skoro vše lépe a hlavním důvodem je že ženy jsou mnohem více submisivni a tím pádem tvarovatelné a ne muži nemůžou bít submisivni protože je jen málo žen které chcou tvarovaci panenku a ne hřebce

aster Martin 20.12.2019

Toxické jsou takovéto "vědecké" studie a autorky takovýchto článků. Nikdo není nepotřebný - že se tak někdo cítí (a je jedno, jestli je to muž nebo žena) za to můžou takovéto bláboly. Jsem přesvědčena, že mnozí muži jsou mnohem empatičtější, než některé ženy, ale nevidím důvod, proč to okatě dávat najevo - to dělá hodně žen a právě o jejich empatii bych pochybovala - připadá mi, že to je jen na efekt - prostě protože se to "sluší". Činy mluví za všechno - slova jsou jen slova.

Lukáš Němec 20.12.2019

Tenhle blb si říká věděc? Očividně nikdy neslyšel nic o statistice či hromonech...muži bojovali a zabijeli vždy více než ženy a je to způsobeno hlavně hormony a testosteronem, který podporuje agresivitu a kterého mají x krát více než ženy. Nikdy se to nezmění, protože muži budou mít vždy více testosteronu.Nic víc. Tento rádoby vědec-psycholog je total retard a typickej femina blb.

Oldřich Lukáš Němec 20.12.2019

Dobrý den, kde jste studoval biologii vy, že toho tolik víte? Učím biologii na vysoké škole a očividně jsem do toho neproniknul tak hluboko jako vy.

aster Oldřich 20.12.2019

Pán, kterého se ptáte, patrně studoval biologii před zrcadlem...a bude své pravdy hlásat do té chvíle, než mu nějaká žena "se zvýšenou hladinou testosteronu" vrazí pár pořádných chlapských facek - podle něj totiž na to stačí ten testosteron *4*

helus 20.12.2019

Nelíbí se mi zženštilí muži.Mám raději pořádné chlapy.

nea 20.12.2019

Nepřipadá mi že zženštilí, spíš že je víc agresivních mužů.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat