Komentáře k článku

Jan 01.02.2020

Jedna skutečnost je zajímavá, děti , které vyrostly v neutěšeném vztahu mezi rodiči a chtěly, aby se rodiče raději rozešli a přesto nerozešli, říkají, že to měli udělat dávno a děti jejichž rodiče se rozešli říkají, že to udělat neměli nikdy..

Alice 01.02.2020

Naši rodiče se k sobě vůbec nehodili, já a sestra jsme prožívaly krušné chvíle. Tenkrát se nikdo nerozváděl tak často jako dnes.Oba jsou již po smrti, ale nám na ně vztek zůstal.

Viola 27.01.2020

Rozvodem se dnes řeší každý neúspěšný vztah. Je to jakási norma, když to nefunguje,tak z toho uteču. Jednoduchý utěk mají bezdětní, maximálně se tahají o majetek . Nejsem zastáncem rozvodů, i když vím že není někdy jiné východisko.Ale co lidé, co zplodili děti? Vždy se mluví o těchto věcech jen za a, - jdi od toho, a't v tom děti nevyrůstají, mám na mysli hádky, nevěry, alkohol, drogy apod. Ale ještě je tu to za b - a to je , že se dětem zbortí svět tatínka a maminky, nastoupí strejdové, otčímové, macechy, tety. Ne vždy je čeká něco dobrého,až na vyjímky. Malé děti jsou bezbranné, nemají ještě svůj názor a dospělé děti ne vždy novou situaci snesou. Hlavně si berou do života vzorec jak vypadá "láska mezi rodiči" a situace se opakuje.

aster Viola 31.01.2020

Nevím, ale myslím, že jen blbec opakuje něco, co kdysi nefungovalo. Je to o člověku - když má na dětství špatné vzpomínky, může to pro své děti udělat lépe - musí ale pochopit, co bylo špatně a proč. Je velmi jednoduché usuzovat, že špatný vzorec je věčný - proč by to tak mělo být? Protože otec pije, tak syn nutně musí taky? tak vznikají předsudky.

Viola aster 01.02.2020

Rodina ve které vyrůstáme je pro nás norma a vzor, a't je špatný nebo dobrý.Když opomenu všechno špatné, čeho by se měl každý vyvarovat, uvědomit si toho dopad a neopakovat to, měl by alespoň vidět mezi rodiči lásku, té se pak jen tak snadno nenaučí. A pokud zažil u svých rodičů nefunkční vztah a rozvod, tak pokud jeho vztah nefunguje též, sám snadno po rozvodu sáhne. A pokud jeho vztah funguje, tak ho obdivuji, jak si se svou minulostí poradil.

aster Viola 03.02.2020

Je to jen o tom člověku, jinak by nikdo, komu se rodiče rozvedli, nebo se ho v dětství zřekli, nebyl schopen založit rodinu, žít v páru a starat se o své děti a přesto je takových lidí dost. Naopak je i dost těch, kteří byli v dětství hýčkáni, jejich rodiče jim byli vzorem a přesto - nebo právě proto - nejsou schopni žít dlouhodobě s partnerem, protože jim žádný není dost dobrý. Proto se bráním tak zásadnímu posuzování takových vzorů, nebo jak to nazvat.

Siraellen 25.01.2020

aha

ovace 24.01.2020

nemyslím si že na to má měsíc vliv

nea 19.01.2020

to jsou výzkumy na ........ a na nic

helus 18.01.2020

Zase blbost.Proč zrovna leden?

aster helus 20.01.2020

Proč leden? To je přece logické - na silvestrovském večírku potkali nový model...*8*

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat