Komentáře k článku

helus 18.01.2020

Zase blbost.Proč zrovna leden?

aster helus 20.01.2020

Proč leden? To je přece logické - na silvestrovském večírku potkali nový model...*8*

nea 19.01.2020

to jsou výzkumy na ........ a na nic

ovace 24.01.2020

nemyslím si že na to má měsíc vliv

Siraellen 25.01.2020

aha

Viola 27.01.2020

Rozvodem se dnes řeší každý neúspěšný vztah. Je to jakási norma, když to nefunguje,tak z toho uteču. Jednoduchý utěk mají bezdětní, maximálně se tahají o majetek . Nejsem zastáncem rozvodů, i když vím že není někdy jiné východisko.Ale co lidé, co zplodili děti? Vždy se mluví o těchto věcech jen za a, - jdi od toho, a't v tom děti nevyrůstají, mám na mysli hádky, nevěry, alkohol, drogy apod. Ale ještě je tu to za b - a to je , že se dětem zbortí svět tatínka a maminky, nastoupí strejdové, otčímové, macechy, tety. Ne vždy je čeká něco dobrého,až na vyjímky. Malé děti jsou bezbranné, nemají ještě svůj názor a dospělé děti ne vždy novou situaci snesou. Hlavně si berou do života vzorec jak vypadá "láska mezi rodiči" a situace se opakuje.

aster Viola 31.01.2020

Nevím, ale myslím, že jen blbec opakuje něco, co kdysi nefungovalo. Je to o člověku - když má na dětství špatné vzpomínky, může to pro své děti udělat lépe - musí ale pochopit, co bylo špatně a proč. Je velmi jednoduché usuzovat, že špatný vzorec je věčný - proč by to tak mělo být? Protože otec pije, tak syn nutně musí taky? tak vznikají předsudky.

Viola aster 01.02.2020

Rodina ve které vyrůstáme je pro nás norma a vzor, a't je špatný nebo dobrý.Když opomenu všechno špatné, čeho by se měl každý vyvarovat, uvědomit si toho dopad a neopakovat to, měl by alespoň vidět mezi rodiči lásku, té se pak jen tak snadno nenaučí. A pokud zažil u svých rodičů nefunkční vztah a rozvod, tak pokud jeho vztah nefunguje též, sám snadno po rozvodu sáhne. A pokud jeho vztah funguje, tak ho obdivuji, jak si se svou minulostí poradil.

aster Viola 03.02.2020

Je to jen o tom člověku, jinak by nikdo, komu se rodiče rozvedli, nebo se ho v dětství zřekli, nebyl schopen založit rodinu, žít v páru a starat se o své děti a přesto je takových lidí dost. Naopak je i dost těch, kteří byli v dětství hýčkáni, jejich rodiče jim byli vzorem a přesto - nebo právě proto - nejsou schopni žít dlouhodobě s partnerem, protože jim žádný není dost dobrý. Proto se bráním tak zásadnímu posuzování takových vzorů, nebo jak to nazvat.

Alice 01.02.2020

Naši rodiče se k sobě vůbec nehodili, já a sestra jsme prožívaly krušné chvíle. Tenkrát se nikdo nerozváděl tak často jako dnes.Oba jsou již po smrti, ale nám na ně vztek zůstal.

Jan 01.02.2020

Jedna skutečnost je zajímavá, děti , které vyrostly v neutěšeném vztahu mezi rodiči a chtěly, aby se rodiče raději rozešli a přesto nerozešli, říkají, že to měli udělat dávno a děti jejichž rodiče se rozešli říkají, že to udělat neměli nikdy..

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat