Mužskému uchu chvála od ženy přímo lahodí

Vždy jsou na naší straně a podporují nás ve všem, co děláme. Naši princové z pohádky, které máme doma. A když na to přijde, děkujeme jim za to jen zřídka. A proto je na čase to změnit! Chvalte je často, i když se muži tváří, jak jsou silní a pevní jako skály, vždy je potěší, když jim řekneme něco milého. Znamená to pro ně víc, než hmatatelný dárek. Komunikace a respekt jsou klíčem k harmonickému a šťastnému vztahu. Milá slova proudící z nitra vašeho srdce jsou pro vašeho partnera znakem toho, že to dělají správně.

Jsem ráda, když jsi na blízku. S tebou se cítím jistější.

V mužích tato věta vzbudí ochranitelský pud a uvidíte, že se k vám bude chovat jako k princezně.

S tebou jsem sama sebou.

Muži samozřejmě poznají, kdy je žena sevřená pravidly a kdy se uvolní. A věřte, že každý muž má doma radši tu prima pohodovou ženskou než sešněrovanou modelku.

Děkuji, že trpělivě posloucháš moje malicherné problémy.

Samozřejmě, že nic jako malicherné problémy neexistuje. Všechny naše problémy jsou na úrovni zajištění světového míru. I ten, že Jarka z vedlejší kanceláře si koupila stejný kabát a ještě se v něm nakrucuje…Ale i když vám muži zřejmě neporadí, po téhle větě vás příště zase rádi vyslechnou.

Jsi tu pro mě vždy, když tě potřebuji.

Zapomeňte na všechny situace, kdy zapomněl cestou z práce nakoupit nebo vás nevyzvedl z letiště…Je tady totiž ještě spousta drobností, kdy vám byl nablízku – třeba tehdy, když jste byla nemocná a on vám uvařil čaj, nebo jindy, kdy vám jen tak přinesl kytku.

Tvoje objetí je lepší než všechny léky dohromady.

Tady se všechny shodneme, že když vás ten váš vyvolený vezme do náruče, kde se můžete pohodlně celá schovat, je to lepší než deset doktorů s celou nemocnicí.

Vždycky víš, jak mě rozesmát.

Už i muži totiž zjistili, že smích a dobrá nálada je nejlepší afrodiziakum.

Vždy myslíš nejdřív na mě. Za to ti děkuji.

Dobře – přiznejme si, že tohle je tak trochu vrtěti psem. Ale s velkým psychologickým efektem! Příště totiž půjde radši s vámi do divadla než s klukama na fotbal.

Jsem šťastná, že jsi.

O tom asi žádná z nás nepochybuje. Pokud by to tak nebylo, asi bychom se poohlédli jinde. Ale věřte, že i tuhle jasně danou věc uslyší váš muž rád.

Ať se stane cokoli, jsem na tvé straně.

A pak vás nepřekvapí, že on bude stát zase na té vaší.

Miluji tě

A nakonec – miluji tě. A čím častěji budete říkat tato dvě slova, tím častěji, je budete slýchat i z úst vašeho milého.

Správný okamžik

Pro vyjádření vděku a lásky počkejte na správný okamžik. Když je na partnera vychrlíte hned mezi dveřmi, kýženého výsledku nedocílíte a asi vám je ani neuvěří. Počkejte si a ten správný čas určitě poznáte.

Chválíte doma často? Máte nějaký osvědčený tip, jakou větou muže potěšit?

Zdroj: názor autora - celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Tousty k snídani

(41 hlasů)

Omeleta plněná špenátem

(35 hlasů)

Brokolicová omeleta

(23 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat