Signály znamenající mužův zájem o ženu

Také se občas v mužích nevyznáte? I muži jsou stvoření složitá a někdy to, co dělají, úplně nevypovídá o tom, co cítí. My vám ale přinášíme návod, jak se vyznat v mužském chování a podle čeho poznáte, že se mu líbíte, nebo dokonce že vás má rád.

Dokážou vás svými nejasnými signály pořádně naštvat. Má mě rád? Nemá mě rád? Tyhle otázky si kladete často právě tehdy, když poznáte nového muže. Pravě v období prvního randění jsou ženy často nazývány jako složité a nevypočitatelné, těžko čitelné. Ale to samé lze říci i o mužích. Pravidelně musíte bojovat s pochopením zvláštního chování mužů. A přitom by mohlo být vše mnohem jednodušší, kdyby obě pohlaví jednala na rovinu a vyjadřovala svoje city přímo! Bohužel se vám ale málokdy stane, že by muž řekl, že vás má rád a že vás chce vídat dál, nebo že o vztah s vámi nemá zájem. Místo toho dělají muži ty jedinečné věci, které nám mají ukázat, jak nás mají rádi…

(Ne)jasné signály

Váš milý při rozhovoru s vámi spíše mlčí? Je to znamení, že vás má rád. Pokud je v rozhovorech s vámi spíše zdrženlivý a raději mlčí, určitě se mu líbíte. Na ženy sice mlčení působí spíše odtažitě a nepřátelsky a vykládají si to jako nezájem o svoji osobu. Ale v zásadě muži mlčí proto, že se před vámi nechtějí zesměšnit! Raději sázejí na jistotu a podle hesla – mlčeti zlato, nechávají raději mluvit vás. To už dává smysl, že?

Pokud se nesnaží o žádné intimní dotyky, nemusí to znamenat, že se mu nezdáte dostatečně atraktivní. Může to být strach, aby si přehnaně rychlými rozhodnutími nezničil celý vztah s vámi. Místo toho si raději chce dopřát dostatek času, aby si s vámi vybudoval pevné pouto. Kdo by tohle tušil?

A když už konečně promluví, zní všechno spíš domýšlivě a egoisticky? I to je jasný znak toho, že se mu líbíte. Protože jediné, o co se snaží, je udělat na vás dojem a ukázat, že má co nabídnout. Často se mu to samozřejmě spíše nedaří a působí jako macho, ale vždy to myslí dobře.

Nevíme přesně, kdo tenhle blud vypustil, ale stále hodně mužů věří, že musí ženu, kterou mají rádi, ignorovat, aby v jejích očích stoupli. Ukázat své ženě snů záda, je všechno, jen ne sexy. Mnohem hezčí by naopak bylo, kdyby vám ty tajné city, které se snaží schovat, konečně ukázali!

Další indicií, že jeho srdce právě skočilo salto, je, když je s vámi vždy celý zkoprnělý. Sedí naproti vám jako prkno? Při úsměvu neukáže zuby? Jeho mimika je jako po injekci botoxu? Super! To jen vaše přítomnost a vibrace mezi vámi způsobují jeho nejistotu a strach. Ale nebojte! Určitě ještě roztaje.

A konečně – muži berou přísloví co se škádlivá, to se rádo mívá možná až příliš vážně. A ženy jejich dobře míněné vtipy často pochopí špatně! Přitom se muži těmi hloupými vtipy snaží jen upoutat na sebe pozornost a rozesmát vás, aby tak získali vaše srdce.

Zůstaňte sví

To nejdůležitější, jak projít džunglí randění, je zůstat věrní sami sobě. Nehoňte se za někým, kdo vás nedokáže ocenit. Protože pak to jistě není ten pravý muž pro vás. Zasloužíte si více! Vaše spřízněná duše, která vám dokáže vyslat jasné, nebo i ty nejasné, signály, vás dříve nebo později určitě potká. A spolehněte se, že to bude tehdy, až to budete nejméně čekat!

Zdroj: názor autora - celý článek






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat