Komentáře k článku

Jirka 07.02.2023

Chlast = nejspolehlivejsi roztahovac nohou u zen ( kurev ) . A u chlapu , ze vleze i na tu osklivou Manu z kravina .

Jan 07.02.2023

Po druhé půlce je každá princezna

Yarda 03.02.2023

Výňatek z klasika: ... A došel pod vrcholky hor, k modrému mořskému oku do hospůdky U vráceného mládí. Dal si jednu plzeň. Natočila mu ji a přinesla krásná číšnice. Dal si druhou plzeň. Natočila mu ji a přinesla překrásná číšnice. Dal si třetí plzeň. Natočila mu ji a přinesla bohyně číšnice s milým úsměvem. Poručil si čtvrtou, ale mladá rozumná dívka mu to rozmluvila. ...

Ivan 02.02.2023

To věděl už Cimrman: PATKA: Aha. Tak to já bych radši vlastní dítě. Nezlobte se Emilko, líbíte se mi, mladá jste, hezká, stále veselá, ale budu si mu, set počkat na jinou. EMILKA: Nevadí, mám ještě čtyři měsíce čas. Nevíte, kde bych se měla poptat? PATKA: Jděte touhle cestou do Kostelce a zeptejte se v lihovaru. Tam jsou chlapi pořád v náladě.

akos 30.01.2023

To nemuseli zkoumat vědci, to se u nás na dědině v hospodě ví už 50 let."Po třech pivech a dvou prckách každá krásná".

Zdeněk 28.01.2023

Při tom ovlivnění alkoholem jde o něco úplně jiného než o obličej. Ten se dá ostatně zakrýt novinami... :-) :-) :-)

Siraellen 28.01.2023

Přítele jsem potkala na seznamce

xxkouckaxx 25.01.2023

spíše přes známé

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat